Beşiktaş Belediyesi Engelli Vatandaşları Sokak Hayvanları ile Aynı Kefeye Koyuyor!

Engelsiz Yaşam Vakfı, Beşiktaş Belediyesi’nin de katkılarıyla 16-17 Eylül tarihlerinde Akatlar Sanatçılar Parkında Engelliler ve Sokak Hayvanları Yararına “Engelsizsiniz Alışveriş Şenliği” düzenleyeceğini duyurdu.
Haberin yayılanma tarihi:11 Eylül 2017, Pazartesi

Başta Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı ve üyeleri olmak üzere, BJK Engelli Basketbol Takımı Menajeri Erdem GÖKSEL ile birlikte ‘Engelliler ve Sokak Hayvanları’ yararına tanımlamasına adeta isyan etti. 

‘Engelliler ve Sokak Hayvanları Yararına’ Demek Engellilerimize Hakarettir. 

Tanıtım ve duyurularda Beşiktaş Belediyesinin ‘Engelliler ve Sokak Hayvanları Yararına’ tanımlamasını kullanması, başta Beşiktaş semti olmak üzere tüm engelli camiasını rahatsız etti.

Murat HAZİNEDAR Özür Dilemezse Tasma Takıp Protesto Edeceğiz. 

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü BOYRAZ yaptığı açıklamada; ‘Bir organizasyonda ‘Engelliler ve Sokak Hayvanları’ tanımlamasını aynı cümlede kullanmak en kibar tabirle ayıptır, insanlık adına utançtır. Eğer Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR veya yetkililer özür dileyip bir açıklama ile bu organizasyonu iptal etmezlerse bizlerde Türkiye Sakatlarlar Derneği ve Engellilerimizle birlikte organizasyona katılıp protesto amacı ile tasma takacağız. Bu vahim konu ile ilgili derhal özür ve açıklama ve organizasyonun iptalini bekliyoruz dedi.

Bizleri Sokak Hayvanı Yaptılar

BJK Engelli Basketbol Takımı Menajeri Erdem GÖKSEL yaptığı açıklamada; ‘‘Ne söylenebilir ki? Beşiktaş semtinde engellilerimizin yeteri kadar alaka görmediğini, her fırsatta dile getirdim. Şimdi de ‘Engelliler ve Sokak Hayvanları Yararına’ diyerek, bizleri sokak hayvanları ile aynı kefeye koydular. Biz Engelliler olarak, sokak hayvanlarını çok severiz. İtirazımız onlarla aynı kefeye koyulmaya değil, Beşiktaş Belediyesinin düşüncesizliğine’’ diyerek sözlerini tamamladı. 

DUYDUK MU?
Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki