''Beşiktaş Belediyesi Raporunu Kemal Kılıçdaroğlu Açıklasın''

İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır, CHP Lideri Kemal Kılıçdroğlu'nun talimatıyla; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yaptığı uygulamalar ve hakkındaki yolsuzluk iddialarına ilişkin parti içi bir soruşturma yapmış ve soruşturmanın ardından sonuç bölümünde 'Murat Hazinedar CHP'den ihraç edilmeli' kanaatine vardıkları bir rapor hazırladıkları ortaya çıkmıştı.
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2016, Pazartesi

MURAT HAZİNEDAR: "GÜÇLERİ YETİYORSA BENİ PARTİDEN ATSINLAR"

Pek çok konuşmasında "CHP beni daha önce üç kez partiden atmıştı" diyen Murat Hazinedar cemaatle arası iyi olmak iddiasıyla parti içinde hedefe otururken, Umre'den dönüşünde taşeron işçileri kendisine karşılattığı iddiasıyla yeniden parti içerisinde eleştiri oklarını üzerine çekmişti. CHP'li Hazinedar, Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada; "Güçleri yetiyorsa beni partiden atsınlar" demiş, yönetim kadrosundan konuya ilişkin bir açıklama gelmemişti.

MURAT HAZİNEDAR RAPORU NEREDE?

Murat Hazinedar, el yapımı eşyaların satıldığı parti üyesi bir kadının satış tezgahını Beşiktaş Belediyesi ekiplerince dağıtılmasının ardından, üyenin belediye önünde eylem yapmasının üzerine, kadının belediyeye girişini yasaklatmış; "Ben yasakladım, gereğini yaptım. Karşı çıkan gereğini yapsın" diyerek, Genel Merkez yönetimine meydan okumuştu. Ancak, Kılıçdaroğlu'nun masasında aylardır bekletildiği öğrenen rapor kamuoyuna açıklanmamış ve Parti Meclisi'nin gündemine henüz getirilmemişti.

İLHAN CİHANER İLK KEZ KONUŞTU!

Konuya ilişkin olarak Yurt'un sorularını yanıtlayan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, Murat Hazinedar hakkında hazırladıkları raporun, kamuoyuna açıklamak gibi bir amaç taşımadığını belirterek, Genel Başkan'ın talimatıyla "kişiye özel" bir şekilde sunduklarını belirtti.

"BİZ KONUŞURSAK OLMAZ, GENEL BAŞKAN AÇIKLAMALI"

Bu raporun, diğer soruşturma raporlarından farklı olduğunu kaydeden CHP'li Cihaner, CHP Lideri 

Kılıçdaroğlu'nun gerek duyarsa açıklama yapacağını, kendilerinin konuya ilişkin değerlendirmede bulunmalarının doğru olmadığını kaydetti.

Cagdasses.com

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki