BEŞİKTAŞ BURAK KAPACAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, Salih Uçan, Kenan Karaman ve Mehmet Topal transferlerini bitirdi...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2021, Cumartesi

Ghezzal ve Rosier'in transferleri için de gün sayan Siyah Beyazlılar, yeni yabancı kuralı nedeniyle yerli isimlere ağırlık vermeye devam edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kuralı sonrası natifli bir kadro kurmak isteyen ekipler, yerli oyuncular için de kapsamlı bir şekilde planlarını yapmaya devam ediyor. İlk 11'de 3 yerli ismi oynatmak zorunda olan kulüpler hummalı bir çalışma içine girmiş durumda. Bu anlamda Kenan Karaman, Salih Uçan ve Mehmet Topal transferlerini duyuran Beşiktaş'ta operasyon sürüyor.

Yerli ve takıma kalite katacak isimlerin peşine düşen Kartal, listesindeki isimler için temaslarını hızlandırdı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talebi üzerine harekete geçen yönetim, Bursaspor'un 21 yaşındaki futbolcusu Burak Kapacak için harekete geçti. Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen genç oyuncu için şartların zorlanacağı kaydedildi. Güncel piyasa değeri 2 Mlyon Euro olan Burak Kapacak'ın kulübüyle sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

BURAK KAPACAK KİMDİR?

Burak Kapacak 8 Aralık 1999 tarihinde Bursa'da doğdu. 21 yaşındaki genç oyuncu futbol kariyerine Bursa'nın Tuna Gençlikspor takımı ile başladı. 2012 yılında Tuna Gençlikspor'un altyapısına katılan oyuncu, 2014 yılında Bursaspor'a transfer oldu. Bursaspor'un U16, U17, U19 ve U21 takımlarında da forma giyen Burak Kapacak, 4 Nisan 2018'de Bursaspor ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Haber7

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki