Beşiktaş Burak Yılmaz ve Demba Ba ile Anlaştı!

Trabzonspor’la köprüleri atan Burak Yılmaz, bonservisini kendisi alacak ve Beşiktaş’ta Güneş’le yeni maceralara yelken açacak. Göztepe’ye imza atmayan Ba da geri dönüyor.
Haberin yayılanma tarihi:18 Mayıs 2018, Cuma

BEŞİKTAŞ yeni sezona yepyeni bir takımla başlamak için çalışmalara start verdi.

Şampiyonluk yarışından koptuktan sonra kadroda büyük bir değişim gerçekleştirmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar’da en az 5-6 oyuncu elden çıkartılacak.

En büyük değişim ise hücum hattında gerçekleşecek.

Yönetim ve teknik ekip başarıya doymuş oyuncuların gitmesinin uygun olacağını düşünüyor ve gençlerle tecrübeli isimlerin karışımından bir takım planlıyor.

GÜNEŞ'LE YENİDEN BULUŞACAK

Takıma kazandırılması düşünülen isimlerin başında gollerin ustası Burak Yılmaz geliyor. Trabzonspor’dan tam 6 aydır hiç para almadan oynayan Burak, çocuklarının da yanında olmak için İstanbul’a gelmek niyetinde. Ancak Beşiktaş yönetimi bu transfer için bonservis ücreti ödemeyecek. Şenol Güneş’le yeniden çalışmak isteyen Burak kendi bonservisini alacak. Ancak Trabzonspor’un da bu alışverişten zarar etmemesine büyük özen gösteriliyor.

LİG BİTER, DEMBA BA GERİ DÖNER

Kartal’ın diğer forveti ise Demba Ba olacak. Geçen sezon devre arasında gelmek isteyen ancak sakatlıktan yeni çıktığı için beklemeye alınan Demba Ba ile yollar yeniden kesişiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş oyun disiplinine uyan, sistem ve taktiğe önem veren, disiplinli çalışmasını övdüğü Senegalli yıldızın alınmasını istiyor. Göztepe’nin sözleşme uzatma önerisini geri çeviren Ba’nın da durumunun önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki