Beşiktaş Deplasman Fobisini Yendi!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk olduğu Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş, deplasman fobisini yendi.
Haberin yayılanma tarihi:18 Şubat 2019, Pazartesi

Bu sezonun ilk yarısında rakiplerine konuk olduğu maçlarda kötü performans sergileyen Siyah-Beyazlı ekip, ikinci devredeki deplasman karşılaşmalarında ise bambaşka bir kimliğe büründü. 

Süper Lig'in birinci devresindeki 9 deplasman maçında sadece 2 kez kazanabilen Beşiktaş, 4 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrılarak 10 puan elde edebildi. Beşiktaş, rakip sahadaki 3 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. Ligin ikinci yarısındaki ilk 3 deplasman karşılaşmasını kazanmayı başaran Siyah-Beyazlı takım, şimdiden 9 puana ulaşarak kısa sürede birinci devredeki performansına yaklaşmayı bildi. 

Hücum ve Savunmasını Düzeltti 

Beşiktaş, deplasmanlarda ilk yarıdaki kötü hücum ve savunma performanslarını ikinci devrede düzeltmeyi başardı. Sezonun ilk yarısındaki 9 dış saha karşılaşmasında 12 gol atabilen Siyah-Beyazlılar, 1,3 ortalama yakaladı. Kalesinde de 13 gol gören Beşiktaş, maç başına 1,4'lük performans sergiledi. 

Ligin ikinci yarısında evinden uzaktaki ilk 3 maçta 11 gol atan Beşiktaş, maç başına 3,6'lık oranla etkili bir performans ortaya koydu.

Hürriyet

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki