BEŞİKTAŞ DERBİDE NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Beşiktaş, Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray’la deplasmanda karşı karşıya gelecek...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2021, Cumartesi

Son 3 haftaya girilirken heyecanın yoğun şekilde yaşandığı Süper Lig’de sezonun düğümü bu hafta çözülebilir.

Türk Telekom Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Ligde oynadığı son maçta sezonun en farklı galibiyetine imza atarak Atakaş Hatayspor’u 7-0 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip 25 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 81 puan toplayarak lider durumda bulunuyor. Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Galatasaray ise 23 galibiyet, 8 yenilgi, 6 beraberlik ve 75 puanla puan cetvelinin 3’üncü basamağında yer alıyor.

Beşiktaş Galatasaray Maçında Nasıl Şampiyon Olur?

Son 3 haftaya girilirken heyecanın yoğun şekilde yaşandığı Süper Lig’de sezonun düğümü bu hafta çözülebilir. Beşiktaş Derbide Galatasaray’ı yener, ikinci sıradaki Fenerbahçe de MKE Ankaragücü deplasmanında puan kaybederse Kartal, Türk Telekom Arena’dan şampiyon ayrılacak. Fenerbahçe’nin başkentte yenilmesi halinde Beşiktaş’ın derbiden alacağı 1 puan da Siyah-Beyazlı ekibi sezonun şampiyonu yapacak.

4 Futbolcu Sarı Kart Ceza Sınırında

Beşiktaş’ta oynanacak müsabaka öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Siyah-Beyazlı ekipte Cyle Larin, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz ve Adem Ljajic’in üçer sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular derbide sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki