BEŞİKTAŞ DİSİPLİN KURULUNA DİSİPLİN GELECEK!

Mayıs ayında yapılacak BJK olağan seçimli genel kuruluna kısa bir süre kala, kurullar ve adaylar hakkında iddialar her geç gün artıyor…
Haberin yayılanma tarihi:06 Mart 2022, Pazar

AV. AHMET AKPINAR’IN ADAY OLACAK MI?

Muhalif duruşu ile tanınan Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi Avukat Ahmet AKPINAR’a, disiplin kurulu seçimlerinde aday olması yönünde baskıların her geçen gün arttığı öğrenildi. Daha önce PFDK Başkan vekilliği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik görevlerini üstlenen Akpınar’ın güçlü bir liste oluşturmak için yakın çevresi ile görüşmelerde bulunduğu gelen bilgiler arasında.

ABDULLAH AVCI TFF VE YAYINCI KURULUŞA YILLARCA BAYRAK AÇTI!

Fikret ORMAN döneminde göreve getirilen Abdullah AVCI ve yardımcısı Orhan AK’ın BEŞİKTAŞ camiasına yakışmadığının her fırsatta dile getiren Ahmet AKPINAR, Katarlılara ait yayıncı kuruluşun Teminat Mektubu verip vermediğini gündemde tutmuş ve TFF’nin suç işlediğinin altını çizmişti.

‘GÜÇLÜ’ BEŞİKTAŞ GÜÇLÜ VE ŞAİBESİZ KURULLARLA OLUR!

BJK disiplin kurulu ve Başkanın son dönemde adının sıkça skandallarla anılması, Avukat Ahmet AKPINAR ve yakın çevresini harekete geçirdiği öğrenildi. Hatırlanacağı üzere mevcut başkan Yavuz ÖZEREN’in son seçime katılmasının şaibeli olduğu, yazılı / görsel basında yer almış ve birçok Beşiktaş kongre üyesi tarafından dava edilmişti.

Duyduk Mu? Özel Haber  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki