Beşiktaş Dortmund İle Schürrle Pazarlığında!

GEÇTIĞIMIZ sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Shinji Kagawa ve transferde adı gündemde olan bir başka önemli isim Andre Schürrle için Borussia Dortmund ile pazarlıklar başlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2019, Çarşamba

HEDEFTE 2 OYUNCU VAR

Dortmund'un sportif direktörü Michael Zorc'un "Kagawa ve Schürrle'yi isteyen tüm kulüplerle görüşeceğiz" açıklamasının ardından girişimlerine start veren Beşiktaş, iki oyuncuyu da kadrosuna katmaya çalışacak. Kagawa ve 28 yaşındaki sol kanat Schürrle, başka kulüplerin de transfer gündeminde.

Güven'e Transfer Vizesi Yok

BEŞIKTAŞ'IN genç yıldızı Güven Yalçın, Alman ve İspanyol kulüplerinin radarında. Menajerler, 20 yaşındaki forvet için Almanya'dan 4 milyon Euro'ya yakın bir teklifle geldi. Ancak siyah-beyazlılar menajerlere kapıyı kapattı. Bu sezon daha fazla forma şansı bulacağına inandıkları genç futbolcunun A Milli Takım ile de piyasasının artacağını ve ileride çok daha yüksek rakamlara Avrupa'ya transfer olabileceğini düşünen yönetim, Güven'in transferle anılmasını istemiyor.

Burak'a Sağlık Kontrolü

LECCE'NIN ısrarla transfer etmek istediği Burak Yılmaz, dün sağlık kontrolünden geçti. Siyah-beyazlı futbolcu; ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Burak'ın kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki