Beşiktaş Douglas'ı Gözden Çıkardı!

Sivasspor'da müthiş bir sezon geçirdikten sonra Douglas için Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışından galip ayrılan Beşiktaş, Brezilyalı futbolcudan beklediği performansı bir türlü alamadı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Temmuz 2020, Cumartesi

Siyah-Beyazlılar 2 Yıl Daha Sözleşmesi Olan Sağ Beki Serbest Bırakmaya Hazır

Beşiktaş, Loris Karius ve Pedro Rebocho'nun ardından Douglas'la da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı uzun süreli sakatlıklar yüzünden takıma katkı yapamayan 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun tamamen gözden çıkarıldığı belirlendi.

BEŞİKTAŞ SERBEST BIRAKMAYA HAZIR

Futbol takımının bütçesini 55 Milyon Eurodan 35 Milyon Euroya düşürmeye kararlı olan siyah-beyazlı yönetimin, Douglas'la ayrılık görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Beşiktaş'ın, 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık 800 Bin Euro kazanan deneyimli oyuncuyu serbest bırakmaya hazır olduğu ifade edildi.Karşılıklı anlaşmayla Douglas'ın kontratını feshetmek isteyen Siyah-Beyazlı idareciler önümüzdeki günlerde gelecek sezonun kadrosunda düşünülmeyen diğer sözleşmeli oyuncularla da masaya oturacak.

Kiralık gittiği Fransız ekibi Toulouse'dan geri dönecek Nicolas Isimat Mirin'in yanı sıra Enzo Roco ile de yolların ayrılması için görüşmeler yapılacağı aktarıldı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki