Beşiktaş Evinde Farklı

Beşiktaş Mogaz, ligin 21. haftasında Kayseri Rainbow’u 41-23 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:09 Mart 2015, Pazartesi

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar, Yunus Özmusul, Ivan Nincevic, Vedran Zrnic, Erwin Jan Fuechmann Perez, Ozan Arifoğlui Predrag Dacevic ve Ramazan Döne ilk yedisiyle başladı.

Mücadeleye siyah-beyazlılar, savunmada başladı. Orta alanda Predrag’ın pasında Ivan, siyah-beyazlılarımızın ilk golünü kaydetti. Kanatlardan Ivan ve Zrnic ile atak geliştiren Beşiktaş, kısa sürede üstünlüğü eline geçirdi. Ivan ile 7 metre atışlarında başarılı olan Beşiktaş, skoru 10-4’e getirdi. Kalemizde etkili bir performans sergileyen Yunus, rakibin skora ortak olmasına engel oldu. Rakibin sert savunması karşısında zaman zaman sayı üretmekte zorlandı. Son dakikalarda hızlı ataklarla skor üreten Beşiktaş, ilk yarıyı 20-13 önde tamamladı.

Siyah beyazlılar, ikinci yarıya Tolga’nın golüyle başladı. Savunmada iyi performans sergileyen ekibimiz, Predrag ve Erwin’in hızlı hücumdan kazandığı golle farkı 11’e çıkardı. Uğur ve Kubilay’ın da oyuna girmesiyle kanatlardan ataklarını sıklaştıran Beşiktaş, üstünlüğü bırakmadı. Beşiktaş, son 13 dakikaya 30-17 önde girdi. Uğur’un sol kanattan pasında Volkan, çaprazdan attığı golle skoru 34-19’a getirdi. Volkan ile oyun kuran Beşiktaş, Erwin ve Kubilay ile sayılar üretmeye devam etti. Rakip atakta iyi savunma yapan Beşiktaş'ta Kubilay’ın çizgi üzerinden verdiği güzel pasında Uğur, attığı golle skoru 40-21’e getirdi. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, salondan 41-23 galip ayrıldı.

Bjk.com.tr

Etiketler: Hentbol   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki