Beşiktaş Fenerbahçe ve Sporting Lizbon Slimani İçin Kapışıyor!

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Islam Slimani savaşı...
Haberin yayılanma tarihi:08 Ağustos 2018, Çarşamba

İngiltere'nin ünlü spor haber sitesi Sky Sports'un iddiasına göre; Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sporting Lizbon golcü futbolcu Islam Slimani'yi transfer etmek için Leicester City ile görüşmelere başladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City’de forma giyen Islam Slimani için transfer yarışına girdiği iddia edildi.

Sky Sports’ta yer alana habere göre, iki sezon önce Sporting Lizbon’a 29 Milyon Pound’a rekor transferle Leicester City’ye transfer olan 30 yaşındaki forveti kiralamak için Beşiktaş ve Fenerbahçe kıyasıya mücadele veriyor.

Leicester City’de bir türlü ilk 11’de forma şansı bulamayan Cezayirli futbolcu geçen sezon ara transfer döneminde Newcastle United’a kiralık olarak gönderilmişti. Slimani’nin eski kulübü Sporting Lizbon’un da golcü futbolcunun peşine düştüğü belirtilirken Leicester City’nin yıldız futbolcuyu bonservisiyle satarak elinden çıkarmak istediği ifade edildi.

Leicester City’nin patronu Claude Puel, Ahmed Musa’yı Suudi Arabistan’a, Riyad Mahrez’i ise Manchester City’ye yollamıştı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig2de 16 maça çıkan Slimani 1 gol atıp 2 asist yaptı.

Amk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki