Beşiktaş Futbol Direktöründen Transfer Açıklaması!

Ali Naibi, transfer gündemlerinde yer alan Tyler Boyd, Shinji Kagawa ve Marcelo hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:26 Haziran 2019, Çarşamba

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Yerli transferi hakkında sorulan soruya cevap veren Naibi, "Birçok yerli oyuncu ile görüşüyoruz. Bu konuda bazı gelişmeler var ama yakın vadede açıklayacağımız transfer yok. Ama takımımıza yerli oyuncu katmak istiyoruz" dedi.

'Tyler Boyd'la Görüşüyoruz'

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına damga vuran Tyler Boyd'la görüştüklerini ifade eden Naibi, Naibi, "Tyler Boyd geçtiğimiz sezonun 2. yarısını ülkemizde geçirdi. İyi bir performans sergiledi. İlgilendiğimiz oyunculardan bir tanesi. Kulübü ve kendisiyle görüşüyoruz." dedi.

'Taraftarımız Kendisini Özledi'

Marcelo'nun Beşiktaş'a geri döneceği iddiasına cevap veren Siyah Beyazlı ekibin yöneticisi, "Marcelo'dan kulübü memnun. Taraftarımız kendisini özledi, biliyoruz ama kendisi de Lyon'da devam etmek istiyor. Eğer bir ki bir gün Marcelo ile ilgili uygun şartları olursa kendisinin ülkemize dönmesini isteriz ama bu yaz için böyle bir şey mümkün gözükmüyor." dedi.

'Kagawa'nın İspanya Hayali Var'

Borussia Dortmund'dan kiralanan ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Kagawa ile devam edip etmeyeceklerine dair, "Kagawa'nın bize gelmeden evvel de İspanya'da oynama hayali vardı. İspanya'da kontrat arayacak. İstediği kontratı bulursa orada devam edeceğini düşünüyorum. Teknik ekibin isteği doğrultusunda Kagawa transferini gerçekleştirebiliriz." açıklamasında bulundu.

beIN Sports

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki