BEŞİKTAŞ İÇ SAHA MAÇLARINDA YALNIZ OLMAYACAK!

Beşiktaş yönetimi, Alman Ligi Bundesliga'da örnekleri bulunan taraftar projesini hayata geçirmeyi planlıyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mayıs 2020, Pazartesi

KARTON TARAFTAR

Koronavirüs nedeniyle birçok gelirden mahrum kalan Beşiktaş yönetimi, hem statta atmosfer oluşturmak hem de para kazanmak için 'karton taraftar' projesini başlatma kararı aldı.

Ertelenen Süper Lig Maçları 12 Haziran'da Yeniden Başlayacak

Seyircisiz olarak oynanacak karşılaşmalarda, statta atmosfer oluşturmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, Avrupa'daki birçok takımın yaptığı 'karton taraftar' uygulamasını hayata geçirme kararı aldı. Bu projeye göre ortalama 150 TL civarı ödeyecek olan taraftarların, koltuklarda kartonlara yapıştırılmış resimleri içerideki tüm maçlarda tribündeki yerini alacak.

TEK SORUN HAVADURUMU

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının tamamında uygulamaya sokulması planlanan 'Karton Taraftar' projesinin önündeki tek engel, müsabaka esnasında havanın yağışlı olması. Maç günü yağmur ve şiddetli rüzgar olmasına karşın tribünde kartonlara yerleştirilmiş resimlerin zarar görmesinden endişelenen Beşiktaş yönetimi, bu duruma bir çare bulmanın planlarını yapıyor.

Beşiktaş'ın ekonomik dar boğazdan geçtiği dönemlerde sıcak para ile rahat bir nefes almayı hedeflediği 'Karton Taraftar' projesinin, bayram ertesi kamoyuna duyuralacağı gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?

ÖZEL HABER      

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki