'BEŞİKTAŞ İLK KEZ BU KADAR SAKİN VE OLGUNDU!'

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:09 Kasım 2025, Pazar

Bundan Sonra Siyah-Beyazlı Takımın İhtiyacı Olan Tek Şey Seri Galibiyetler Almak;

Beşiktaş bir bütün olarak sezonun en olgun 90 dakikasını oynadı. Önceki haftalarda bölümlere yayılan oyun dün 2’nci yarının belli bir periyodu hariç hep Siyah Beyazlıların kontrolündeydi. 1-0 veya 2-1 öndeyken de topa sahip olan ve golü düşünerek oynayan Beşiktaş “nihayet” büyük takım mentalitesini sahaya yansıttı ve arka arkaya olumsuz sonuçlardan etkilenmediğini gösterdi.

EKSİKLİKLERİ HİSSEDİLMEDİ

Dün ilk kez birlikte oynayan Tiago Djalo- Gabriel Paulista ikilisi Beşiktaş’ın şu ana kadar ki en iyi stoper düeti olarak göründü. Her şeyden önce Beşiktaş bu 2 stoperle geriden oyunu daha iyi kurdu. Maç öncesi kağıt üzerinde Rafa Silva-Orkun Kökçü, Emirhan Topçu ve teknik direktör Sergen Yalçın yokken ciddi derecede eksik görünen Beşiktaş, sahada bunu hissetmedi. Tabii ki Antalyaspor’un yetersizliği de bunda etken olarak değerlendirilmeli ancak Beşiktaş’ın deplasmanlarda daha önce göremediğimiz kazanma arzusu ve konsantrasyonu dün akşam çok daha olumluydu.

ÖZ GÜVENİ ARTIRABİLİRSE...

Cengiz Ünder, Vaclav Cerny ve gol atsa da atmasa da El Bilal Toure son derece etkili futbolcular. Özellikle Vaclav Cerny her maç ya asist yapıyor ya da arkadaşlarını net pozisyonlara sokuyor. Dün sonradan giren ve şık bir gol atan Jota Silva da alkışı hak etti. Dün akşam ki kararlılık ve ön alan baskısıyla oynanan futbolda Wilfred N’Didi’nin ve takımı öne çıkaran 2 stoperin payı çok büyüktü. Beşiktaş’ın bundan sonra ihtiyacı olan tek şey seri galibiyetler. O öz güveni yakalayabilirse işler rayına oturacak.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki