BEŞİKTAŞ İSVİÇRE ÇAKISINDAN VAZGEÇMİYOR!

Kara Kartal'dan, yeniden Fassnacht harekatı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ağustos 2022, Perşembe

Siyah Beyazlılar Yeni Sezonun Başlamasıyla Transfer Hedeflerinden Biri Olarak Belirlediği İsviçreli Oyuncu İçin Bir Kez Daha Harekete Geçiyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş'ın Christian Fassnacht ile ilgili ısrarı devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, transferde İsviçreli yıldızı devreye sokacak. Bir süredir Young Boys ile temas halinde olan yöneticiler, 4 Milyon Euro olan bonservis bedelinin indirilmesini talep etmişti. İsviçre ekibi bonserviste indirime gitmezken, Siyah-Beyazlılar bu kez oyuncuyu devreye soktu ve kolaylık istenmesini talep etti.

YOUNG BOYS'TAN KOLAYLIK İSTEYECEK

Teknik direktör Valerien Ismael'in çok istediği Christian Fassnacht kulübüyle bir görüşme yapacak. Daha önce eşiyle birlikte İstanbul'a gelip tesisleri gezen orta saha oyuncusu, sağ kanat başta olmak üzere orta sahanın birçok yerinde forma giyebiliyor.

FASSNACHT'IN SAKATLIK DURUMU NASIL?

Bu sezona Young Boys'ta fırtına gibi başlayan yıldız oyuncu, 4 maçta 2 gol 1 asistlik performans sergilemiş ve daha sonra sakatlanmıştı. Yaklaşık 1 hafta önce sakatlanan Fassnacht 1 ay kadar sahalardan uzak kalacak.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki