Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Zorlanmadı

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, Bayanlar Voleybol 2. Ligi 2. maçında Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2015, Perşembe

Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılar, Aslı, Natali, Merve, Elena, Aksana ve Melis ilk altısıyla başladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelenin birinci teknik molasına Beşiktaş, 8-7 geride girdi. Çekişmeli geçen mücadelede oyuna ağırlığını koyan Beşiktaş, ikinci teknik molayı 16-13 önde tamamladı. Setin son bölümlerinde daha etkili olan Beşiktaş, birinci seti 25-20 önde tamamladı. (0-1)

İkinci sete moralli başlayan Beşiktaş, birinci teknik molayı 8-3 önde tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen sette rakibine oranla daha çok sayı üreten Beşiktaş ikinci teknik molayı 16-13 önde tamamladı. Teknik mola dönüşünde iyi konsatre olan Beşiktaş, ikinci seti 25-15 önde tamamladı. (0-2)

Beşiktaş, son sete disiplinli başladı. Etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, birinci teknik molaya 8-2 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede siyah-beyazlılar, ikinci teknik molayı 16-13 önde tamamladı. Baştan sona üstün bir performans sergileyen siyah-beyazlılar, üçüncü seti 25-19, mücadeleyi 3-0 kazandı.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki