Beşiktaş Kalitesiyle!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Eylül 2018, Cuma

BEŞİKTAŞ ilk yarıda topu ne zaman yere indirdi, o zaman etkili işler yaptı. Ancak büyük bölümde yüksek toplarla oynamak Norveç ekibinin ekmeğine yağ sürdü...

Adem Ljajic zaman zaman ince işler yapsa da arkadaşlarından karşılık gelmedi. Zemin bozuk ve pas oyununu olumsuz etkiliyor. Ancak böyle bir rakibe karşı havadan oynamanın hiçbir getirisi olamazdı ve olmadı da. 2. yarıda daha fazla yerden oynayan ve Ljajic’in ustalığı ile organize ettiği ataklarda, çok daha etkili bir Beşiktaş vardı. Babel’in girmesi ile de kalite arttı ve Kartal sonuca kolay gitti.

LLAJIC ÇOK KLAS

TRANSFER olduğu zaman da söyledim. Ljajic çevresindekileri oynatan bir maestro. Dün de çok kaliteli işler yaptı. Çok hızlı düşünen zeki ve teknik bir oyuncu. 2. goldeki ortası ise ‘Al da at’ seviyesindeydi. Fakat son oynadığı son 8 maçta da gol atamayan (6 tanesi ilk 11) Larin için olumlu birşey söylemek çok zor. Kanadalı santrfor, kolay pozisyonlarda kendisi için hazırlanan golleri kaçırdı. Larin çok gayretli fakat İyi niyet ve mücadele Beşiktaş’ta santrfor oynamak için yeterli vasıflar değil, önce kaliteniz olacak.

BEŞİKTAŞ 2. yarıda çok daha doğru bir oyunla kalite farkını sahaya yansıttı ve F.Bahçe derbisi öncesi moral buldu. Beşiktaş’ın mevcut kadrosunda istikrarlı bir şekilde gol atan sadece Babel var. Stoper Pepe’den sonra dün de bir başka stoper Roco tabela yaptı ancak bu durum gol yolları açısından bakınca bir tıkanıklık olduğunu gösteriyor.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki