Beşiktaş Kararını Verdi!

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in kararıyla kadro dışı bırakılan ve Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönen Tolgay Arslan ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor..
Haberin yayılanma tarihi:24 Ocak 2019, Perşembe

İkinci yarı öncesi Ryan Babel ve Pepe ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta ayrılması gündemde olan isimlerden birisi de Tolgay Arslan.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncuyu kadroda düşünmediğini açıklamış ve Antalya kampına dahil etmemişti.

Takviye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 28 yaşındaki oyuncuya talip olmuş ve bu transferin Ozan Tufan takasıyla biteceği iddia edilmişti ancak Ozan'ın Aytemiz Alanyaspor'a kiralanması sonrası bu takas planı suya düşmüştü.

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, A Spor'a yaptığı açıklamada Tolgay Arslan ve Serdar Aziz ile ilgilendiklerini doğrulamış ve iki oyuncunun da Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıklamıştı.

Sarı-lacivertli takıma transferi yılan hikayesine dönen yıldız futbolcunun transferinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor.Transferin bitimine çok az bir süre kalması, yüksek bedeller talep eden Siyah Beyazlıların tutumunu yumuşattı.

Hürriyet'in haberine göre Beşiktaş, Tolgay Arslan için Şener Özbayraklı artı 2 milyon Euro'ya sıcak bakıyor.Beşiktaş yönetimi, kadro dışı olan Tolgay Arslan için Fenerbahçe'ye kapıları kapatmış değil.

Siyah Beyazlı yönetim, 5 milyon Euro değer biçtiği orta saha oyuncusunu, '2 milyon Euro ve Şener Özbayraklı' şeklindeki bir öneriye sıcak bakıyor.

Devre arası kampı öncesi af önerisini kabul etmediği için yönetimin kızdığı ve yüksek bonservis bedeli biçtiği oyuncu için transferin son günleri yaklaştıkça yumuşama emareleri başladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Şener ile yeni sözleşme yapmak istediklerini söylemesi de bu yumuşamada etkili oldu. Zira Siyah Beyazlılar, Şenol Güneş'in transferini istediği Şener'i en kötü ihtimalle sezon sonu bedelsiz almayı planlıyordu.Ancak şimdi bu oyuncunun kulübünde kalma ihtimali de oluştu.

Diğer yandan Almanya'dan bazı kulüplerin de Tolgay Arslan için siyah beyazlı yönetimin nabzını yokladığı öğrenildi.Kariyerine Borussia Dortmund'ta başlayan Tolgay Arslan, Almanya'da Alemannia Aachen ve Hamburg formalarını giydi.

28 yaşındaki futbolcu, 2015 yılının ocak ayında Hamburg'tan 450 bin euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu.Tolgay'ın Beşiktaş ile sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

A Spor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki