Beşiktaş Kenan Karaman'ı İstiyor!

Beşiktaş, sol kanat transferi için Kenan Karaman'ı düşünüyor...
Haberin yayılanma tarihi:15 Aralık 2017, Cuma

Siyah Beyazlıların, Hannover'deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenan'i transfer istmek istediği belirtildi.

Alman basınında yer alan habere göre; Kenan Karaman'ın Hannover macerası yakın zamanda sona erebilir. Beşiktaş'ın milli futbolcu ile ilgilendiği ve sol kanatta görev yapan oyuncuyu devre arası transfer edebileceği belirtildi.

Kenan şu an için sözleşmesini uzatmıyor

Inter'in de ilgilendiği Kenan Karaman'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini henüz uzatmadığı ve böyle bir gelişmenin de henüz görünürde olmadığı vurgulandı.

Kenan Karaman kimdir?

5 Mart 1994'te doğan ve 12 Nisan 2012'de Dördüncü Lig'de mücadele eden Hoffenheim II'nin Nürnberg II ile oynadığı maçla profesyonel futbolculuk kariyerine ilk adımı atan Kenan Karaman, takımının 22 Ağustos 2012'de FSV Frankfurt II'yi 3-0 yendikleri maçta 1 gol 1 asist ile oynadı.

3 Aralık 2013'te Schalke ile oynanan Almanya Kupası maçında Markus Gisdol tarafından ilk kez A Takım kadrosuna alınan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, 2 Mart 2014'te Wolfsburg karşısında 88. dakikada Roberto Firmino'nun yerine oyuna girerek Bundesliga'daki ilk maçına çıkmış oldu.

Kenan Karaman'ın sezon performansı

Sezon sonunda Hannover'e transfer olan Kenan, 2014-15 sezonunda 11 kez Bundesliga'da forma giydi ancak gol veya asist katkısı veremedi. 2015-16 sezonunda Bundesliga'da 23 maça çıkan ve 3 gol 3 asistle oynayan milli futbolcu, takımıyla küme düşme üzüntüsü yaşadı.

2016-17 sezonunda Bundesliga II'de 31 maçta boy gösteren 23 yaşındaki sol kanat, 6 gol ve 6 asistle takımının Bundesliga'ya dönmesine yardımcı oldu.

Kenan Karaman bu sezon ise 12 Bundesliga maçında forma giyerken henüz skora katkı yapamadı; 2 kupa maçında ise 1 gol 1 asistlik bir performans sergiledi.

Milli Takımda iki kez oynadı

23 yaşındaki Kenan, A Milli Takım formasını Romanya ve Arnavutluk ile geçen ay yapılan hazırlık maçlarında giydi.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki