Beşiktaş Kimsenin Çiftliği Değil!

Yemen Ekşioğlu yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2017, Perşembe

Trabzon maçında esame listesi elime geldi. 18 kişilik kadroda 2 kaleci bir de Fatih. Sonra öğreniyorum ki altyapıdan 2 futbolcu olmadığı için 250 bin TL ceza...

Bu ceza Beşiktaş’ın Federasyon’dan alacağından kesiliyor. Halbuki yönetmelik gereği, altyapıdan 2 oyuncu esame listesinde olması lazım. Koskoca Beşiktaş takımının U21 takımında 2 tane oyuncu yok mu bu kadroya girecek? Yasin Sülün’ün takımını neden besliyoruz? Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil. Bunun suçlusu bir an evvel çıkmalı. Bu Şenol hoca da dahil olsa.

Seyahat kuşları

Mitrovic, Milosevic, Boyko ve Pedro Franco toplam 12 milyon Euro. Bunlar Beşiktaş takımında bir saat bile oynamadan bu paraları alıyor. Bunları kim aldı? Bu çiftliğin sahibi kim? Bu sinekgillerden ne zaman kurtulacağız?

Başkana bir şey demiyorum. Fikret Orman yetimin hakkını yedirmediğini biliyorum. Metin Albayrak, Nevzat Demir’deki toplu fotoğraflar dahil hiç meydanda yoktu. Birden bire ortaya çıktı. Ona tek bir lafım var; babası Sami Albayrak’ın oğlu olsun. Babası Beşiktaş’ın kuruşunu yedirmezdi. Kocaeli Birlik’e verilen para geri alındı mı? Cevap bekliyorum.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki