Beşiktaş Marcelo İçin Harekete Geçti!

Lyon’da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi harekete geçti....
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2019, Cuma

Siyah-Beyazlı formayı asla unutmayan Brezilyalı için Kartal’da yönetim, Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.

Yaklaşık 1.5 yıl Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlı formayla büyük başarılar kazanan Marcelo Guedes, 2017 yılında Fransız ekibi Lyon’a transfer olmuştu.

‘Marcelo Defol’

Burada da takım kaptanlığına kadar yükselen Marcelo’ya bir taraftar, RB Leipzig ile 2-2 berabere kalıp Devler Ligi’nde son 16 turuna yükseldikleri mücadelenin ardından üzerinde eşek resmi olan ve ‘Marcelo defol’ yazan bir pankart tuttu. 32 yaşındaki oyuncu, bu duruma oldukça sinirlenirken, karşılaşma sonrasında yönetimle görüştüğü ve ailesinin de güvenliğinden endişe duyduğunu belirterek, ayrılmak istediğini söyledi.

Başkanla Toplantı Yapılacak

“Bir gün Türkiye’ye dönersem, sadece Beşiktaş’ta oynarım” diyen tecrübeli savunma oyuncusu için Siyah-Beyazlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden, ‘Come to Beşiktaş Marcelo’ (Beşiktaş’a gel Marcelo) mesajları atarken, Beşiktaş yönetiminin de Sambacı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi. Birkaç gün içinde Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas’la Marcelo’nun menajerlerinin, bir toplantı yapması bekleniyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki