Beşiktaş Michael Krmencik'in Peşinde!

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu neticesinde Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2019, Çarşamba

Siyah-Beyazlı kulüpte, transfer çalışmalarında santrofor mevkisi için gündeme gelen futbolcuların başında Viktoria Plzen'de oynayan Michael Krmencik geliyor.

Yıldız futbolcu, son 5 sezondur Çekya ekibinde forma giyiyor. Bu sezon 21 resmî karşılaşmada görev alan 1.91 boyundaki Krmencik, 12 gol kaydetti. 

Abdullah Avcı Çok İstiyor

Krmencik'in göstermiş olduğu performans Beşiktaş kulübünün yetkililerinin dikkatini çekerken, Siyah-Beyazlı kulübün scout ekibi de 26 yaşındaki golcüyü yakından takip etmeye karar verdi. Bu zamana kadar birçok millî karşılaşmada da izleyen Beşiktaş, yarın akşam Euro 2020 elemelerinde oynanacak ve Fenerbahçe'de forma giyen Vedat Muriç'in kadrodan çıkarıldığı Çekya-Kosova maçında Krmencik'i gözlemleyecek.

120 Maç 60 Gol 16 Asist

Tecrübeli teknik direktör Avcı'nın ön tarafta top tutması, top alması, indirmesi ve takımı önde tutması özelliklerine sahip Krmencik'e transferine sıcak baktığı belirtildi. Krmencik, Victoria Plzen kulübünde bu zamana kadar toplam 120 resmî karşılaşmada forma giydi. Çek forvet bu periyotta rakip ağları 60 kez havalandırırken, 16 da asist yaptı ve toplamda 76 gole direkt olarak katkı sağladı.

26 yaşındaki futbolcu Michael Krmencik 2018-19 sezonunda ağır bir sakatlık yaşamıştı. Diz dış bağ yırtığı sakatlığı geçiren yıldız oyuncu 29 resmî karşılaşmada yer alamamıştı. Yıldız forvet, Çekya A Millî Takımı'nda bugüne kadar 22 kez görev aldı ve bu karşılaşmalarda 8 gol attı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki