Beşiktaş Mogaz 28 Alingsas HK 26

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Alingsas HK’yı 28-26 mağlup etti.
Haberin yayılanma tarihi:16 Kasım 2014, Pazar

Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, Yunus Özmusul, Ivan Nincevic, Vedran Zrnic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, Predrag Dacevic, Ozan Arifoğlu ve Tolga Özbahar ilk yedisiyle başladı.
 
Rakibin hızlı ataklarına engel olamayan takımımız, 2-0 geriye düştü. Mücadelede siyah-beyazlılarımızın ilk golünü Ozan kaydetti. Rakip ataklarda savunmada başarılı olamayan ekibimiz, rakip sayılara engel olamadı. Ekibimiz, ilk 10 dakikayı 5-4 geride tamamladı. Hücumda Erwin ve Ozan ile pozisyonlar bulan takımımız, farkın açılmasını önledi. Zrnic ile sağ kanattan gelişen atakta Zrnic attığı golle skora eşitlik sağladı (9-9). Karşılıklı ataklarla geçen mücadele de skor 12-11’e geldi. Ivan ile sol kanatta gelişen hücumdan siyah-beyazlılarımız, faydalanamadı. 23. dakikada Ivan, rakibinin yaptığı müdahele sonucu hafif bir sakatlık geçirdi. Pozisyon devamın Ozan’ın pasında hareketlenen Ivan’ın kalecinin üzerinden attığı şut üst direğe takıldı. Takımımız, ilk yarının son 3 dakikasına 15-11 geride girdi. Kalemizde etkili oyun sergileyen Yunus’un rakip atakta çıkardığı topun devamında Ivan, ilk yarının skorunu belirleyen golü kaydetti. Takımımız, soyunma odasına 15-13 geride girdi.
 

Takımımız, ikinci yarıya Yunus Özmusul, Ivan Nincevic, Vedran Zrnic, Josip Buljubasic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, Predrag Dacevic ve Ozan Arifoğlu yedisiyle başladı.

 İkinci yarının başında kalemizde etkili performans gösteren Yunus, atağın gol olmasını engelledi. Ekibimiz, ikinci yarıya Tolga ve Predrag’ın golleriyle başladı. Savunmada başarılı olan siyah-beyazlılarımız, rakibine geçit vermedi ve Erwin’in golüyle skoru 16-15’e getirdi. Taraftar desteğini de arkasına alan takımımız, Ivan’ın 7 metreden attığı golle skoru 18-16’ya getirdi. Çekişmeli geçen mücadelede skor 19-19’a geldi. Takımımız, son 15 dakikaya 21-20 önde girdi. İkinci yarı kalemizde etkili oyun sergileyen Yunus, rakip pozisyonlarda farkın erimesine engel oldu. Hücumda rakibine oranla daha etkili olan siyah-beyazlılarımız, farkı 4 sayıya çıkardı. Takımımız, son 4 dakikaya 17-24 önde girdi. Rakip 7 metrede başarılı olan kaptanımız İbrahim, farkın erimesine engel oldu. Çekişmeli geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, salondan 28-26 galip ayrıldı. 

Bjk.com.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   Hentbol   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki