Beşiktaş Mogaz Galip

Beşiktaş Mogaz Takımı, Süper Lig play-off final serisi ilk maçında Bş. Bld. Ankaraspor’u 30-24 yendi.
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2015, Pazar

Ankara THF Spor Salonu’nda oynanan maça siyah-beyazlılar; Yunus, Nincevic, Perez, Ramazan, Dacevic, Ozan ve Zrnic yedisiyle başladı.

Maçın hemen başında Ozan rakibine yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Beşiktaş Mogaz'ın ilk golü Ramazan’ın elinden geldi. Hücumda etkili olan Beşiktaş Mogaz, kısa sürede skoru 5-1’e taşıdı. Farkı 5 sayıya kadar çıkaran siyah-beyazlılar, hücumdan eli boş dönmeye başlayınca rakip oyuna ortak olmaya başladı. Skor üstünlüğünü korumasını bilen Beşiktaş Mogaz, soyunma odasına 14-13 önde gitti.

İkinci yarı karşılıklı gollerle başladı. Sonrasında üst üste goller bulan Beşiktaş Mogaz, farkı 4 sayıya kadar çıkardı. İki ekibin de gol üretemediği üç dakika sonrası Beşiktaş Mogaz temposunu artırdı ve farkı 6 sayıya çıkardı. Kalan bölümde rahat bir oyun ortaya koyan Beşiktaş Mogaz Takımı, baştan sona üstün oynadığı maçtan 30-24 galip ayrıldı.

Final serisinde durumu 1-0 yapan Beşiktaş Mogaz, serinin ikinci ve üçüncü maçını Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynayacak.

26 Mayıs Salı
19:00 Beşiktaş Mogaz - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor

28 Mayıs Perşembe
19:00 Beşiktaş Mogaz - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor

Bjk.com.tr

Etiketler: Hentbol   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki