BEŞİKTAŞ NASIL İKİNCİ OLUR?

Cumartesi akşamı saat 19.00’da Kasımpaşa deplasmanına çıkacak olan Siyah-Beyazlılar, bu maçı mutlaka kazanmanın hesaplarını yapıyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2023, Perşembe

Beşiktaş Kasımpaşa eplasmanından Galibiyetle Dönmesi Halinde Pazar Akşamı Oynanacak Galatasaray -Fenerbahçe Derbisinin Sonucunu Beklemeye Geçecek;

77 puanı bulunan Fenerbahçe’nin Galatasaray’dan puan alması halinde Beşiktaş’ın ikincilik şansı kalmayacak. Ligin son haftasındaki rakibi Gaziantepspor olan Fenerbahçe, ligin son haftasını hükmen galip geçecek. Fenerbahçe derbiden beraberlikle dahi ayrılsa, 81 puana ulaşacak ve sezonu Beşiktaş’ın önünde, ikinci sırada bitirmeyi garantilemiş olacak.

İKİLİ AVERAJDA BEŞİKTAŞ

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi yenmesi halinde ise Beşiktaş, kalan 2 maçını kazanması halinde sezonu ikinci sırada bitirecek. 74 puanlı Beşiktaş, Cumartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa ve önümüzdeki Çarşamba akşamı Vodafone Park’ta oynayacağı Konyaspor maçlarını kazanırsa sezonu 80 puanla tamamlayarak Fenerbahçe ile puanları eşitleyecek. Fenerbahçe ile evinde 0-0 berabere kalıp deplasmanda rakibini 4-2 yenen Beşiktaş, puan eşitliği halinde sezonu ikili averajla rakibinin önünde bitirecek.

Beşiktaş’ın sezonu ikinci sırada bitirmesi için kalan 2 maçını kazanması, Galatasaray’ın ise Fenerbahçe’yi mağlup etmesi gerekiyor. Fenerbahçe Galatasaray’dan puan alır ya da Beşiktaş kalan iki maçından birinde puan kaybı yaşarsa sezonu üçüncü sırada bitiriyor. Öte yandan Beşiktaş, sezonu ikinci sırada da üçüncü sırada da bitirse önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa Konferans Ligi’nde temsil edecek.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki