BEŞİKTAŞ NEREYE GİDİYOR?

Fikret Orman'ın eski ortağı, BJK eski yönetim kurulu üyesi Aziz Çankırı yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Kasım 2018, Salı

Felaket tellallığını sevmem. Hatta nefret ederim, çünkü hayatım boyu hep pozitif oldum. Bu yüzden malum kisiler tarafindan dahi kazıklandım...

Bunu tüm camiam biliyor maalesef.

Ama başlıktan anlayacağınız gibi bu girişi yapmamın sebepleri var. Sadece bir tane değil. Hep pozitif oldum ama Beşiktaş icin artik pozitif mozitif falan, bende bu duygu kalmadı.

Alınan seri mağlubiyetler, futbolda kötü olduğumuz zaman dibe vurmuşken neden çıkıp bunları yazıyorsun diye soranlara hemen cevap vereyim. “Ben bunları daha dibe vurmadan Beşiktas futbol takımının en başarılı zamanında yazmıştım.” Belki camiam uyanır da, bunlara bir 'DUR' der diye ama nafile olduğu için tekrar yazıyorum.

Şu anda Beşiktaş Ekonomik olarak nerde? Sportif başarı olarak nerde? Ticaret başarısı olarak nerde? Yatırım olarak nerde? İyi yönetilme ile ilgili ne durumda? Kriz yönetimi ile ilgili ne yapılmakta? Bilen beri gelsin. Beni de bilgilendirsin ki, takdir edeyim tenkit yerine.

Tüm basın yazıyor ,camia artık farkında çünkü “PARALAR NERDE” diye tezahurat başladı ama çooook geç kalınmiş bir tezahurat bu. Çünkü bu tezahurat 3 yıl once yapılsaydı stat 650 Milyon TL ye değil 200 Milyon TL ye biterdi.

Şu anda nemalanma daha azalır, Kulubün peşkeş cekilmesinde daha insaflı olunurdu ve ben uyardığım zaman keşke bu tezahurat yapılsaydi.

Şu anda futbolcuların paraları ödenemiyor. Çalışanları pas gectim, zaten onlar sürekli aç bırakılıyor.

Futbolcunun (BJK RUHU OLANLAR HARİÇ) Allahı Dolar, Peygamberi Euro. Çünkü sahaya cıkarken bile, alacağı pirimi hesaplayıp ona göre oynar. Bu işte Şenol Güneş”in zerre kadar olumsuzluğu yok. Tam tersi bu ekonomik şartlarda Şenol olmasa takım çoktan dağılmıştı.

Geçen yıl Cenk satıldı. Şampiyonlar Liginde guruptan çıkma, galibiyetler, pirimler, havuzdan gelen paralar toplam 100 Milyon Euro yu geçti. Peki soruyorum ALLAH ASKINA BORCUMUZDA 1 $ DAHI AZALMA OLDU MU?

Yok ise bu paralar nereye gitti? Bunun hesabini birileri soracak Allah’a havale etmeden önce, Tüyü bitmemis yetimin hakki cebinize gayr-I meşru bir sekilde giriyor yazıklar olsun.

Beşiktaş’ın hiç mi baska geliri yok ? yayin geliri havuzundan? Reklamlardan? Stad geliri ve kombinelerden? Ürün satışından?

Ya bir dünya geliri olan ve getirisi olan bir Marka BATIYOR bu nasil istir nasil zihniyettir? inanın anlayamiıyorum!!!!

Şimdi daha vahim bir durum var ki o da “HESAP SORACAĞIZ” DİYENLER HESAP VERECEK HALE GELDILER.

Efendiler! yüzlerce defa kulubün kasasından özel uçakla “futbolcu bakma” bahanesiyle yurt dışına gitmenin bedeli On Milyonlarca EURO yapar .Cebinden verse ya gidenler? Besiktas’ın sırtından Krallar gibi yaşayanlar bunun hesabını tek tek verecekler.

Ha “hesap “ demişken birilerine Yıldirım Demirören gibi kulubü devredip hesap vermeyeceğini düşünenler yanılıyorlar.

İçerde ya da dışarıda, hesabını sorup sorduracağıma dair şeref sözü veriyorum.

Sevgiyle kalın.

DUYDUK MU? 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki