BEŞİKTAŞ OLAĞAN ÜSTÜ SEÇİME GİDİYOR!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Divan Kurulunda'nda çarpıcı açıklamalar yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ağustos 2018, Cumartesi

"Beşiktaş'ın tüm tarihinde yapılan yatırımlardan daha fazlasını yaptık"

"Olağanüstü bir süreçte görevi devraldık. Şu anda da Türkiye'nin şartları olağanüstü bir duruma geldi. Geçen sene sözleşme yaptığımızda Euro 3.9 civarındaydı, şimdi 7 TL'yi aştı. Nereye gideceğini de hiçbirimiz kestiremiyoruz. Bu kriz bizim değil, Türkiye'nin krizi."

"Biz geldiğimizde de borçları ödemek için mülk satmamız gerekiyordu. Borcu yüzdürerek gelir ayağı yaratmaya çalıştık. Dünü çok çabuk unutuyoruz. Biz geldiğimizde 330 milyon Dolar borç vardı, 70-80 milyon Dolar gelir vardı.  35-40 milyon Dolar da faiz ödüyorduk. Faizlere de gidince elimize 30-35 milyon Dolar kalıyordu. Bu borcu ödeyebilmekten daha fazla gemiyi yüzdürmemiz lazımdı. O mantalitede çalıştık. Beşiktaş'ın tüm tarihinde yapılan yatırımlardan daha fazlasını yaptık."

"Biz göreve geldiğimizde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın borçları daha az, gelirleri daha fazlayken şimdi herkesin borcu bizden daha fazla. Brüt borcumuz 2 milyar 103 milyon 854 bin Türk Lirası, alacakları düştüğümüz zaman 1 milyar 846 milyon TL net borcumuz var."

"Bir başarı varsa bu camianın başarısıdır. Talisca'yı alalım dediler. Sonuçları gördünüz. Biz devre arasında Talisca'yla konuştuk, seni alacağız dedik, ben kalmak istemiyorum dedi. Futbolcular, kendisini Beşiktaş'tan üstün görmeye başlıyor. Beşiktaş'tan üstün hiçbir şey yoktur. Büyük olan camiadır. Biz cebimizden para harcayan, zaman harcayan insanlarız. Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş'a bireysel olarak hizmet veriyoruz. Haftanın 7 günü Beşiktaş için çalışıyoruz."

"Eylül ayında kongre yapacaktık. Yönetim kuruluyla da alakalı seçime gideceğim"

"Taraftarımıza bakıyorum transfer yapıyor. Vida'yı ona sat başkan, buna sat başkan... Gazeteciler Beşiktaş'ı yönetmeye çalışıyor. Beşiktaş'ı yönetmek icra işidir. Biz işimizi yapmak zorundayız. Basının işi kulübün doğrularını yanlışlarını kamuoyuna duyurmaktır. Taraftarın işi transfer yapmak değildir. Herkes kendi işine bakmalı."

"Zor bir süreçten geçiyoruz, biz de kulüp olarak bunu sürdürmemiz gerekiyor. Tüzük tadiline ihtiyaç var. Beşiktaş'ta zor bir sürece giriyoruz, bunun için heyecanı artırmamız lazım. 6.5 sende hepimiz yorulduk. Bir silkelenmemiz lazım. Tüzük tadili için Eylül ayında kongre yapacaktık. Yönetim kuruluyla da alakalı seçime gideceğim."

"Aday olmak isteyenler çıkabilir"

"Aday olmak isteyenler çıkabilir. Burada aday olunmalıdır. İsteyen herkes aday olabilir. Kim ne söylemek istiyorsa gelir konuşur. Çok radikal kararlar alınması lazım. Kısa süre içerisinde seçime gideceğiz."

"Yeni bir listeyle aday olacağım. Borcu düşürmek için projeleri olanlar, konuşanlara adaylık için bir fırsat... Bunu nasıl çözeceklerini anlatsınlar, bunu da görürüz. Yani diyorum ki *Hodri meydan*"

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki