BEŞİKTAŞ PERSONELİNİN MAAŞINI DERNEKLER VERSİN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL’ün BJK personelinin 5 aydır maaş alamamalarını gündeme taşımasının ardından, camiadan taşın altına elini sokmak adına öneriler gelmeye devam ediyor…
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2020, Pazar

HER DERENEK 1 PERSONELİN MAAŞINI ÖDESİN

Bu konuda en çarpıcı öneri, Beşiktaş Dostları Derneği Başkanı Bülent DERİŞ’ten geldi. Eski yönetim kurulu üyesi ve Dernek Başkanı Deriş; ‘Kulübümüzün, Cumhurbaşkanı Tayyip ERDOĞAN’ın başlattığı bağış kampanyasına 1 Milyon 903 Bin TL destek vermesinin ardından bizde aynı kampanyaya Dernek olarak 1.903 TL ile katılım sağladık. Aynı desteği bu zorlu süreç bitimine kadar, Kulübümüz içinde vermeye hazırız. Gerekirse, her dernek 1 personelliğimizin maaşını ödesin. Bizde, Beşiktaş Dostları olarak yine üzerimize düşeni zevkle yaparız. Tüm dernekler ve kulübümüz gönül birliği yaparak, bu zorlu süreci en az hasarla atlatabiliriz’’ diye konuştu.

BEŞİKTAŞ DERNEKLERİ AYAĞA KALKTI

Aylardır maaş alamayan Beşiktaş personeli için birçok Derneklerin birbirleriyle temasa geçtiği ve BJK personeli için, taşın altına eline sokmak için görüşmelere başladığı gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki