Beşiktaş Quaresma'nın Veliahtını Buldu!

Beşiktaş'ta, transfer hareketliliği devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Haziran 2019, Salı

İlk transferini Şenol Güneş'ten boşalan koltuğu Abdullah Avcı'ya teslim ederek yapan Siyah-Beyazlı ekipte gelecek sezon için birçok transfer yapılacak.

Bekleneni veremeyen isimlerden olan Quaresma'da takım gönderilmesi beklenen isimlerden biri. Q7'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı, Beşiktaş yönetimi önlemini şimdiden aldı.

Beşiktaş yeni sezon da takıma yapılacak takviyeler için temaslarını sürdürüyor.

Süper Lig'i Başakşehir'in ardından 3. sırada bitiren Siyah-Beyazlı ekip gelecek sezona farklı bir kadro kurmak istiyor. Taraftarlarına mutlak şampiyonluk hediye etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, ilk transferini Abdullah Avcı ile yaptı.

Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğunu Abdullah Avcı ile dolduran Beşiktaş'ta yeni transferlere yer açmak için birçok isimle yollar ayrılırken gerekli mevkilere de takviyeler yapılacak.

Gönderilmesi Beklenen İsimlerden Biride Ricardo Quaresma

Takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Q7'nin ayrılması ihtimaline karşı girişimlerini sürdüren Beşiktaş, tecrübeli oyuncunun yerine bir ismi şimdiden belirledi. Geçtiğimiz sezon Quaresma ve Lens'ten beklenen verimi alamayan Beşiktaş'ın Akram Afif'le ilgilendiği ortaya çıkarken Başkan Fikret Orman'ın Afif için 2 Milyon Euro teklif ettiği belirtildi. 22 yaşındaki Katar doğumlu oyuncu Al-Sadd takımında forma giyiyor.

ASYA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DE 1 GOLÜ VAR

10 numara ve her iki kanatta oynama yeteneğine sahip olan genç futbolcu daha önce Avrupa'da Eupen, Sporting Gijon'da görev alırken, yetenekli futbolcunun bu sezon 22 maçta 26 gol 13 asist yapması dikkatlerden kaçmadı.

Villarreal'den Al-Sadd'a kiralık olarak gönderilen Afif Beşiktaş'ın scout ekibinden de tam not alırken, Abdullah Avcı'nın da oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. Tarafların anlaşması durumunda yakın bir zamanda imzaların atılması bekleniyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki