Beşiktaş RMK Marine 51 Galatasaray 79

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 11. hafta maçında Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray mücadeleyi 79-51 kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2015, Pazar


Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya siyah beyazlılarımız; Bülent Yılmaz, Deniz Acar, Kaan Dalay, Yasin Cırgaoğlu ve Aytaç Ercan ilk beşiyle başladı. Karşılaşmaya iyi giren ekip Galatasaray oldu ve pota altından bulduğu sayılarla öne fırladı. İlk üç dakika geride kalırken Galatasaray'ın 9-0'lık üstünlüğü mevcuttu. Ekibimizin karşılaşmadaki ilk sayıları faul çizgisinden Deniz Acar'la beraber geldi. İlk çeyreğin ortalarına gelinirken rakibimiz bulduğu üç sayılık isabetlerle aradaki sayı farkını iyice açtı.  İlk çeyreğin son bölümünde siyah beyazlılarımız hücumda organize olmakta zorlandı ve top kayıpları yaptı. İlk çeyrek Galatasaray'ın kontrolünde geçti ve 26-9 sonuçlandı.

İkinci çeyrekteki ilk sayılarımız hızlı hücum sonrasında Kaan Dalay'dan geldi. İkinci çeyreğe daha iyi giren ekibimiz hücumda Kaan Dalay'la etkili oldu ama rakibini durduramadı. İkinci çeyrekte ilk dört dakika geride kalırken Galatasaray'ın 32-13'lük üstünlüğü vardı. İkinci çeyreğin son bölümünde savunma dozajını artıran rakibimiz kaptığı toplarla farkı açmayı bildi ve ilk yarı Galatasaray'ın 44-20'lik üstünlüğüyle tamalandı.

Siyah beyazlılarımızın ikinci yarıdaki ilk basketi Aytaç Ercan'la pota altından geldi. İkinci yarıya daha istekli ve arzulu giren ekibimiz savunmada rakibini durdurmayı başardı ve kolay sayılara izin vermedi. Üçüncü çeyrekte ilk dört dakika geride kalırken Galatasaray sadece 2 sayı bulabildi ama siyah beyazlılarımızın hücumdaki tutukluğu sayı farkının erimesini engelledi.  Üçüncü çeyreğin sonunda iki takımda daha iyi oyun kurdu ve karşılıklı sayılar buldu. Final periyoduna Galatasaray 58-36 önde girdi.

Final periyodundaki ilk basketimiz Bülent Yılmaz'ın orta mesafe şutu sonrasında geldi.  Siyah beyazlılarımız son çeyrekte ilk iki dakika geride kalırken hücumda Bülent Yılmaz'la oyun kurdu ve etkili oldu ama Galatasaray oyunu kontrol etmeye devam etti. Son çeyreğin ortalarına gelinirken Galatasaray'ın 68-42'lik üstünlüğü mevcuttu. Oyunun son bölümünde tempoyu biraz daha arttıran ve kolay sayılar bulan Galatasaray karşılaşmadan 79-51 galip ayrıldı.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki