Beşiktaş Seçimli Genel Kurulun İptali İçin Dava Açıldı!

Beşiktaş’ta, Mayıs ayında yapılan ve Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay’ın yarıştığı olağan seçimli genel kurulun iptali için dava açıldı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Haziran 2019, Perşembe

Hürser Tekinoktay’ın yönetim kurulu listesinde de bulunan Avukat Aker Çıtak yaptığı açıklamada genel kurul süreciyle ilgili üç farklı dava açtıklarını söyledi.

Kulübe usulsüz üye yapılan ve aidatları toplu yatırılan kişilere Genel Kurulda oy kullandırıldığı, ayrıca seçim günü bazı üyelerin otobüslerle kulübe getirilerek oy kullandırıldığı ve lüks otellerde konaklatılarak ağırlandığı gerekçeleriyle seçimin iptali talebiyle dava açıldığını belirten Çıtak, Beşiktaş’ın 2,5 Milyar TL borca batık hale getirildiği gerekçesiyle de ibranın iptali davası açıldığını duyurdu.

Seçimle İlgili Açılan Üçüncü Dava Disiplin Kurulu İle İlgili

Çıtak, Disiplin Kurulu üyelerinin disiplin soruşturmalarında tüzük kurallarını ihlal etmeleri nedeniyle, yeniden aday olamayacakları halde, seçime katılarak yeniden göreve gelmelerinin, tüzüğe aykırı olduğu gerekçesiyle disiplin kurulu seçiminin iptali için de dava açıldığını sözlerine ekledi.

Beşiktaş Postası

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki