Beşiktaş Sonunu Getiremiyor!

Beşiktaş öne geçtiği maçlarda da kazanmayı başaramadı. Spor Toto Süper Lig'de skor avantajını elde ettiği mücadelelerde rakiplerine 6 puan kaptıran Beşiktaş kaybettiği puan rakamıyla Çaykur Rizespor (10) ve DG Sivasspor (9) sonrası en kötü 3'üncü ekip oldu...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2018, Salı

Süper Lig'in ilk 8 haftasında 15 puan toplayan Beşiktaş, geride kalan haftalarda öne geçtiği maçlarda rakiplerine 6 puan kaptırdı. Siyah beyazlılar bu alanda Çaykur Rizespor (10) ve Sivasspor (9) sonrasında 3. basamakta yer aldı.

Siyah Beyazlılar, Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarında 1-0, Konyaspor maçında ise 2-1 öne geçmesine rağmen beraberliğe razı geldi.

Öne geçtiği maçlarda rakipleri G.Saray ve Başakşehir puan vermezken, Trabzonspor 2, Fenerbahçe ise 3 puan bıraktı. Beşiktaş geriye düştüğü maçları da çevirmekte zorlandı.

Siyahbeyazlılar bu maçlarda 5 puan alabilirken, Erzurumspor, Antalya ve Konyaspor karşılaşmalarının sadece 1 tanesini (Erzurumspor) lehine çevirebildi. Şenol Güneş'in ekibi maçlarının ortalama 29 dakikasını skor olarak önde geçmeyi başardı.

Öne geçtiği maçlarda kaybettiği puanlar

Sabah

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki