Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi İtalyan Basınına Konuştu!

Beşiktaş Sportif Direktörü Ali Naibi, İtalyan sitesi Calciomercato'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:08 Kasım 2017, Çarşamba

Londra'da düzenlenen WyScout forumu sonrası soruları yanıtlayan Naibi; Oğuzhan, Cenk Tosun, Talisca, Fellaini ve Lichtsteiner'la ilgili soruları yanıtlayarak Siyah-Beyazlı kulübün yeni transfer stratejisine dair ipuçları verdi.

İşte Naibi'nin açıklamaları:

Fellaini transferi

Fellaini'yle ilgili iddialar kardeşinin ve menajerinin İstanbul'a gelmesinden kaynaklanıyor. Dürüst olmak gerekirse şu anda ne Manchester United'la ne de Fellaini'yle bir görüşmemiz yok.

Oğuzhan'ın transferi

Oğuzhan Özyakup'a Inter ve Milan'ın ilgisi olduğunu biliyorum. Ancak asla resmi bir teklif ya da talep almadık. Oğuzhan bizim kaptanımız, bizim için çok önemli bir oyuncu. Bizimle kalmasını istiyoruz. Birçko takım tarafından takip ediliyor. Eğer bize resmi teklif yapılırsa o zaman düşünürüz.

Talisca ve Cenk Tosun

Talisca kiralık oyuncumuz ve bu sezon son yılı. Onu takımda tutmak istiyoruz. Benfica'yla anlaşmanın yollarını arıyoruz. Cenk Tosun ise harika işler yapıyor ve takımın çok önemli bir oyuncusu. Premier Lig'den ilgi olduğu doğru, ancak onu satmayacağız.

Lichtsteiner transferi

Transfer döneminin son günlerinde Juventus'tan Lichtsteiner'la ilgilendik. Ancak artık ilglienmiyor. Şampiyonlar Ligi listesine alınmadığı için mutsuz olduğunuz biliyoruz ancak şu an da bir görüşmemiz yok.

CnnTürk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki