Beşiktaş Steven Caulker İçin Harekete Geçiyor!

Spor Toto Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta yeni sezonun transfer çalışmalarına da başlandı...
Haberin yayılanma tarihi:28 Nisan 2021, Çarşamba

Kadrosunda stoper hattında Vida, Welinton ve Montero'yu bulunduran Kara Kartal, Alanyaspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek İngiliz savunmacı Caulker için harekete geçiyor.

Beşiktaş, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Rachid Ghezzal ve Valentin Rosier'in bonservislerini almak adına görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, diğer yandan Kenan Karaman, Salih Uçan ve Salih Özcan ile temas halinde.

Kartal Yeni Sezon İçin Kadrosuna Stoper Takviyesi Yapacak

Hedef ise bir yerli ve bir yabancı transferi. Teknik direktör Sergen Yalçın, bu mevki için özellikle Alanyaspor formasını giyen Steven Caulker'i istiyor. Deneyimli hoca, kulübüyle sözleşmesi haziran ayında bitecek 29 yaşındaki oyuncu için yönetime olumlu rapor verdi. Bu transferde bonservis bedeli ödemeyecek olan Siyah-Beyazlılar, oyuncuyla yıllık 1 Milyon Euro'nun altında bir rakama anlaşmayı planlıyor. Beşiktaş, lig biter bitmez Steven Caulker ile pazarlık masasına oturacak.

GÖKHAN TÖRE İLE DEVAM

Kayserispor maçında Cenk, Aboubakar ve Larin'in olmaması sebebiyle forvet bölgesinde görev alan Gökhan Töre, performansıyla beğeni toplamıştı. Gol ya da asist kaydetmese de hücuma zenginlik katarak hem kendisi hem de arkadaşlarını pozisyona sokan tecrübeli oyuncu, teknik direktör Sergen Yalçın'a da güven verdi. 29 yaşındaki oyuncunun Rize'de de ilk 11'de görev alması bekleniyor.

CYLE LARIN KADRODA

Beşiktaş'ta sezonu kapatan Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Ajdin Hasic'in yanı sıra sakatlığı devam eden Aboubakar ile kart cezalısı olan Necip Uysal ve Valentin Rosier bugün deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giymeyecek. Siyah-Beyazlılarda tedavisi tamamlanan Cyle Larin maç kadrosuna dahil edildi. Kanadalı yıldızın yanı sıra Atiba ve Welinton da Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde oynayacak.

21'İ BULAMADILAR!

Eksıkler nedeniyle 21 kişilik kadroyu tamamlayamayan Beşiktaş'ın Rize kafilesinde 19 isim yer aldı. Yedek kulübesinde orta saha için tek hamle oyuncusu Mensah olacak. Forvette ise sakatlıktan yeni çıkan Larin'in 11'de yer alıp alınmayacağına maç saatinde karar verilecek.

Ogün ŞAHİNOĞLU / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki