Beşiktaş Talisca İçin 2 Oyuncuyu Feda Edecek!

Beşiktaş, kiralık sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Anderson Talisca'yı bonservisiyle transfer etmek için kolları sıvadı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Mart 2018, Pazar

Transfer dönemi gelmeden kadrosundaki birçok oyuncusu başka takımlarla anılan Beşiktaş’ın ilk düşüncesi, Talisca’nın bonservisiyle birlikte takıma kazandırılması.

Önceliğini şampiyonluğa veren Kartal, böylece Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyecek. Ancak Beşiktaş, Talisca’yı buradan gelecek parayla değil, futbolcu satarak takıma kazandırmaya çalışacak.

21 Milyon Euroluk satın alma opsiyonu nedeniyle yönetimi bütçe anlamında kara kara düşündüren Talisca için, çeşitli hamleler üzerinde çalışan Beşiktaş Yönetimi, Everton’un Oğuzhan Özyakup ile ilgilenmesi nedeniyle umutları daha da arttı.

Yönetimin ayrıca, İngiliz scoutlarının sezon sonuna kadar Beşiktaş’ın maçlarını takip edecek olması yüzünden, Tolgay Arslan isminin de ön plana çıkabileceğini düşündüğü ortaya çıktı.

Everton’un orta sahaya birini araması sebebiyle sadece Oğuzhan değil Tolgay da hedefe girebilecek oyuncular arasında yer alıyor.

Kaynak olmazsa

Sezon sonunda, Cenk Tosun’dan sonra bir futbolcuyu daha astronomik rakama satmayı hesaplayan Beşiktaş, bu durumda kesin olarak Talisca’nın bonservisini alacak.Bir yandan oyuncuyu da ikna etmeye çalışacak olan Siyah-Beyazlı kulüp, oyuncu satılarak kaynak yaratılmaması durumunda ise mecburen daha farklı transfer stratejilerini devreye sokmaya çalışacak.

Bu sezon 38 maçta formasını giydiği Beşiktaş’ta 16 gol atan Anderson Talisca, performansıyla takımda tahmini bonservis değerini en çok yükselten isim oldu.

Sezon başında 13 milyon değer biçilen Brezilyalı oyuncunun bedeli şubatta yapılan değerlendirmede üç milyonluk artışla 16 milyon Euro olarak gösterildi. 

Yeni Rivaldo

Beşiktaş’ın yıldızının fiziksel özellikleri, vuruş stili ve futbolculuğu Brezilya’nın efsanelerinden Rivaldo’ya benzetiliyor. Rivaldo ile Talisca’nın benzer fotoğrafları paylaşılıyor. 

Milliyet

Etiketler: Talisca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki