Beşiktaş Talisca İçin Everton'la Görüştü!

İngiltere’ye çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Orman ve beraberindeki heyet, Everton ile Talisca için masaya oturdu...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mayıs 2018, Cuma

Siyah-Beyazlılar, oyuncunun 21 milyon Euro’luk opsiyonunu kullanmayı ve daha yüksek bir fiyata İngilizler’e satmayı planlıyor.

Devre arasında Cenk Tosun’u alan Everton, Talisca transferine de olumlu bakıyor.

Beşiktaş’ta, son 2 sezondur Portekiz’in Benfica takımından kiralık olarak oynayan, sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan ve takımda kalıp kalmayacağı merakla beklenen Anderson Talisca konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Önceki gün İngiltere’ye giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferden sorumlu yönetici Umut Güner ile Bülent Şükrü Yazıcıoğlu’nun Brezilyalı oyuncu için Everton ile masaya oturduğu öğrenildi.

Siyah-beyazlıların, oyuncunun sözleşmesinde yer alan 21 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanarak, Talisca’yı transfer etmeyi ve daha yüksek bir rakama satarak bu yolla önemli bir kazanç elde etmeyi planladığı belirtildi.

"Takımda büyük fark oluşturur"

Cenk Tosun transferiyle Beşiktaş’la iyi ilişkileri olan Everton’un, Talisca’yı da kadrosuna katmak istediği ve gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı ifade edildi. İngiliz ekibinin yönetiminin bir süredir izlettiği Brezilyalı oyuncu için, Cenk Tosun’un da fikrini aldığı belirtildi.

Milli futbolcu, Talisca için yaptığı değerlendirmede, “Klasik bir orta saha oyuncusu değil. Ne zaman ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Hiç beklemediğiniz bir anda oyunun tüm seyrini değiştirebiliyor. Duran toplarda ve yapılan ortalarda topa çok hakim. Gole bir forvet kadar yakın. Kadroda büyük fark oluşturur” yorumunda bulunduğu öğrenildi.

Cenk ile Talisca’nın daha önce bir arada oynamasını ve uyumlarını da göz önüne alan Everton’un transfere sıcak baktığı kaydedildi.

Yenişafak

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki