Beşiktaş Talisca Oyununa Gelmedi!

BEŞİKTAŞ, Anderson Talisca konusunda adeta direkten döndü, Brezilyalı için aylardır konuşulan transfer söylentilerinin hepsinin menajerin oyunu olduğu son transferle ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2018, Pazar

Güzel bir sezon geçiren Talisca için Beşiktaş’ın elinde ‘31 Mayıs’a kadar 21 Milyon Euro’yu Benfica’ya öderse, oyuncuyu alır’ opsiyonunun bulunduğunu öğrenen menajerler, kulübü kandırmaya çalıştı.

KIŞTAN beri Siyah-Beyazlıların kapısını aşındıran menajerler, “M.United, Arsenal, Liverpool ve Roma Talisca’yı istiyor. Siz 21 Milyon Euro ödeyerek bonservisini alın, bu takımlardan niyeti ciddi olanlar da oyuncuyu sizden alsın” teklifinde bulundu.

BU durumdan şüphelenen başkan Fikret Orman da teklifler üzerine kendisiyle görüşen menajerlere, “Bu iş böyle olmaz. Kulüplerden ya yazılı beyan getirin ya da ön ödeme yapın. Biz 21’e alıp, isteyene 22 milyon Euro’ya veririz” çıkışını yaptı.

BAŞKANIN bu iki isteği de yerine getirilmeyince gerçekler ortaya çıktı.

Aslında Avrupa’dan ciddi taliplisi olmadığı öğrenilen Talisca’yı Beşiktaş’a tabir-i caizse yamalamak isteyen menajerlerin oyunu başkanın ileri görüşlülüğü sayesinde bozuldu.

Talisca’yı da kandırdılar!

MENAJERLERİN, ‘Seni Avrupa’nın devleri istiyor’ sözleriyle Talisca’yı da kandırdığı ortaya çıktı. Egosu tavan yapan Sambacı, Beşiktaş’la anlaşmaya yanaşmayınca ipler tamamen koptu. Benfica Kulübü de hem Avrupa’dan teklif gelmemesi hem de Beşiktaş’ın opsiyonu kullanmaması üzerine oyuncunun yıllık ücretinden kurtulmak için Çin opsiyonuna yöneldi.

Takibi bıraktı

BEŞİKTAŞ’IN son 2 sezonuna damga vuran Anderson Talisca’nın Çin’e gitmesi olay oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar tercihini Guangzhou Evergrande’den yana kullanan Sambacı’ya sosyal medyadan öfke kustu. Talisca’nın Beşiktaş’ın resmi hesabını Instagram’dan takipten çıkarması dikkat çekerken, buna tepki olarak da siyah-beyazlılar, Talisca’yı engelledi.

Erdal CÖMERT / Vatan

Etiketler: Talisca   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki