Beşiktaş Tam Gaz!

İkinci yarının başlamasıyla gaza basan siyah-beyazlılar pek çok istatistikte de zirveyi zorlamaya başladı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Mart 2018, Salı

İkinci yarının başlamasının üzerinden 8 hafta geçti… bu süreçte Beşiktaş sadece Bursaspor ve Konyaspor deplasmanlarında 2’şer puan bıraktı. En son ilk yarının son haftasında Sivasspor’a 3-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar 2018’de ligde henüz yenilgi görmedi.

Topladığı 20 puanla ikinci sıraya yükseldi.

İstatistiklerde de Beşiktaş fırtınası esmeye başladı

İkinci yarının başlamasıyla gaza basan siyah-beyazlılar pek çok istatistikte de zirveyi zorlamaya başladı. Siyah-beyazlıların lider olduğu istatistiklerin başında maç başına şut (17.6) geliyor. 6.4 isabetli şut, 6.8 ceza sahası dışından ve 9.4’le de ceza sahası içinden mükemmel bir istatistik yakalandı. Siyah-beyazlılar48.5’le ceza alanına en fazla top atan takımken, maç başına 13.6 ile en fazla kilit pas yapan takım. 2.4’le en fazla uzun, 11.2’yle de en fazla kısa kilit pas yapan ekip. Yine yüzde 57.4’led topa sahip olmda ligin zirvesinde. Beşiktaş’ın Başakşehir’e geçildiği istatistikler ise sadece pas yüzdesi (yüzde 83.7), kalesinde en az şut çekilen (9.7) olma ve en fazla başarılı kısa pas yapan (349.9) ikinci takım olmaları. Siyah-beyazlılar ayrıca 22.8’le ceza alanında en çok topla oynayan ikinci ekip. 

Beşiktaş'ın oyuncuları da zirveye kurulmaya başladı

Takımın yükselmesi gibi Beşiktaşlı oyuncular da akıllarını lige verdikçe kişisel istatistiklerde zirveye kurulmaya başladı. Toplamda 85 maç başına da 4.2 şutla Talisca zirvede. Ayrıca 2.1’le ceza sahası dışından en fazla şut atan oyuncu konumunda. Yüzde 92.9 başarılı pas yüzdesi ile Atiba, Süper Ligin en iyisi. Kamadalı 61.5’le en fazla kısa başarılı pas yapan oyuncu konumunda. Toplamda 61, maç başına 3.3 kilit pasla Quaresma, Belhanda’yı zirveden indirdi. Toplamda 331 maç başına da 18.1 kez ceza alanına top gönderen Portekizli, maç başına 3.9 ortayla da yine zirvenin sahibi. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki