BEŞİKTAŞ TRANSFERDE 12'DEN VURDU!

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş, yaptığı doğru transfer hamleleri ile öne çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:04 Ağustos 2022, Perşembe

Kadro Mühendisliğine Nisan Ayında Başlayan Siyah-Beyazlılar Eksik Bölgelere Nokta Atışı Transferler Gerçekleştirdi

Öncelikle stoperde Vida'nın boşluğu Saiss ile dolduruldu. Geçen sezon dikkat çeken hücumdaki yetersizlik, Cenk Tosun, Weghorst ve Muleka transferleri ile giderildi. Yönetim, bu isimleri kamp öncesi kadroya katarak oyuncuların takıma adaptasyon sürecini hızlandırdı. Son olarak Rıdvan Yılmaz'ın ayrılmasının ardından Masuaku'yu kadroya katan siyah-beyazlılar, sol bek problemini doğru bir hamle ile çözdü. Beşiktaş'ın planlı ve programlı hamleleri tüm rakiplerine örnek olacak cinstendi.

ISMAEL HIZ KESTİ

Kamp dönemi boyuncu takıma yaptırdığı ağır idmanlarla dikkat çeken Valerien İsmael, vites düşürdü. Hazırlık maçlarında takımın yorgun oluşu göze batarken taktik idmanlarla tempo yavaşladı. Bu hamle, performans artışını da beraberinde getirdi. İlk 5 haftanın önemine değinen İsmael, futbolcuları özel hayatlarına özen göstermeleri için uyardı.

GUDJUFI SÜRPRİZİ

Siyah-Beyazlı ekipten bir sürpriz bir hamle daha geldi. Beşiktaş, 18 yaşındaki Makedon oyuncu Besar Gudjufi'nin lisansını çıkardı. Belasica'dan daha önce kadroya katılan genç futbolcunun lisansı TFF'ye bildirildi. İsmael, sol ve sağ kanat ile 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Gudjufi'nin gelişimini yakından takip edecek.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki