BEŞİKTAŞ TRANSFERDE MALİ PLANINI HAZIRLADI!

Transferde ilk etapta boşta olan ve Şenol Güneş’in kriterlerine uygun oyuncularla anlaşmayı hedefleyen Beşiktaş’ta tavan bonservis bedeli ise 3 Milyon Euro olarak belirlendi...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mayıs 2023, Çarşamba

Kara Kartal Yaz Transfer Döneminde Adımlarını Çok Dikkatli Atacak;

Şampiyonluğa ulaşabilecek güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Siyah-Beyazlılar mali disiplinden yine taviz vermeyecek. Sözleşmeleri biten Atiba, Nkoudou ve Welinton’la vedalaşacak olan Beşiktaş öncelikle bu futbolcuların boşluğunu dolduracak. İhtiyaçlar doğrultusunda önemli takviyeler de gerçekleştirilecek. Bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş’in talepleri belirleyici olacak.

TAVAN 3 MİLYON EURO

Güneş transfer konusunda hem yönetim hem de Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile zaman zaman görüş alışverişinde bulunuyor. Beşiktaş’ta dış transferde tavan bonservis bedeli 3 Milyon Euro olarak belirlendi. Siyah-Beyazlılar ilk etapta Güneş’in kriterlerine uygun ve boşta olan oyuncularla anlaşmaya çalışacak.Kartal bu sezon başı ve devre arası transferde yaklaşık 25 milyon euroluk bonservis harcaması yaptı.

ÖDENEN BONSERVİ ÜCRETLERİ

Siyah-Beyazlılar; Gedson (6 milyon euro), Rosier (4,8 milyon euro), Muleka (3,3 milyon euro), Hadziahmetovic (3,2 milyon euro), Colley (2,3 milyon euro), Emrecan (2 milyon euro), Tayyip Talha (1,5 milyon euro), Kerem Atakan (1,4 milyon euro) ve Onur Bulut’u (1 milyon euro) renklerine bağladı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki