Beşiktaş Üretken Değildi!

Güntekin Onay yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2018, Pazar

QUARESMA, Adriano ve Medel gibi dünya çapında 3 oyuncu tribünde, Lens ve Vagner Love gibi 2 isim yedek ancak yine de sahada güçlü bir 11 vardı dün.

Beşiktaş ilk yarı oyunun kontrolünü tamamen elinde tutmasına rağmen gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Oğuzhan’ın orta alana zeka ve beceri kattığını gördük. Kalan haftalarda siyah-beyazlıların iyi bir Oğuzhan’a fazlasıyla ihtiyacı var.

TALISCA’NIN bireysel becerisiyle attığı harika gol Alanya kilidini açtı. Talisca gol attığı sürece problem yok. Olağanüstü yetenekli bir oyuncu, mesele gol atmadığı maçlardaki katkısı. Dün işini yaptı ve tabelayı değiştirdi. 

LENS VERİMSİZ!

NEGREDO’NUN çok etkisiz kaldığı oyunda gole en yakın 2 isim Talisca ve Babel idi. Beşiktaş’ın kalan haftalarda Vagner Love’a da bir ivme kazandırması şart. Aksi takdirde dün olduğu gibi gol bölgesinde sorun yaşayabilir. 2. yarıda Alanyaspor’un topla oynamasına çok fazla izin veren bir Beşiktaş gördük. Şenol Hoca geniş alanları kullanmak için Lens’i sahaya sürdü. Fakat istediği verimi alamadı. 2’nci yarıdaki oyun Beşiktaş açısından beklentilerin çok altındaydı. Ancak önemli olan haftayı 3 puanla kapatmaktı.

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki