BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE HÜBERS İÇİN KAPIŞIYOR!

Ara transfer döneminde yapılacak takviyeler için kolları sıvayan Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Aralık 2022, Pazar

Kartal Ve Kanarya Yeni Bir Yarışa Girebilir

Sarı-lacivertliler uzun süredir stoper transferi için arayışlarını sürdürüyor. Teknik direktör Jorge Jesus, transferle ilgili yaptığı açıklamalarda savunma hattına takviye yapılmasının önemine dikkat çekiyor. Mutlak bir stoper transferi yapmayı amaçlayan Kanarya, Alman ekibi Köln'de forma giyen Timo Hübers'i gündemine aldı. Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan savunmacı için devrede olduğu kaydedildi. Alman medyasında yer alan iddialarda, "Türk ekibinin tecrübeli patronu Güneş, defansta gelişime açık bir oyuncu istiyor.Hübers gündemlerinde. Fakat ezeli rekabet bu transferi iki taraf için de zorlaştırabilir" ifadeleri kullanıldı. Hübers için devre arasında kulübü Köln'e teklif yapılabileceği belirtildi.

15 GOL 4 ASİST

Oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının diğer kulüplerin iştahını kabarttığının altı çizildi.26 yaşındaki savunmacının piyasa değeri 7.5 Milyon Euro olarak gösteriliyor. Bu sezon, Köln forması ile 20 maça çıkan 26 yaşındaki stoper 1 gol attı. Hübers, Köln'den önce bir başka Alman ekibi Hannover 96'da forma giydi. Ayrıca Timo Hübers, Hannover ve Diekholzen altyapısında oynadı. 26 yaşındaki oyuncunun, kulüp kariyerinde 186 maçı bulunuyor. Hübers, bu mücadelelerde 15 gol 4 asistlik performans gösterdi.

Fotoaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki