BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY KAMARA TRANSFERİ İÇİN KAPIŞIYOR!

Süper Lig'de bir sezon daha geride kalmak üzereyken, takımlar şimdiden transfer çalışmalarına son hız devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:06 Haziran 2023, Salı

Beşiktaş Bu Sezon İstediği Başarıyı Yakalayamazken Siyah Beyazlılar Gelecek Sezon Kuracağı Kadroyla Her Kulvarda Başarılı Olmak İstiyor;

Son olarak ise yurt dışından flaş bir iddia ortaya atıldı. Footballscotland'da yer alan haberde Rangers teknik direktörü Michael Beale'nin, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Glen Kamara ile yakından ilgilendiğini bildirdiği ifade edildi. 27 yaşındaki önlibero'nun yaz aylarında takımdan ayrılmasının sürpriz olmayacağı vurgulandı.

TRANSFERİN GÖZDESİ

Finlandiya Milli Takımı'nın formasını terleten oyuncunun son zamanlarda transferde pek çok takımın ilgisini çektiği ve Ligue 1 ekibi Nice'in de oyuncu için transfer hamlesinde bulunabileceği vurgulandı. Ayrıca Footballscotland'da, Daily Mail'in de iki ezeli rakip olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtildi. Glasgow Rangers formasını terleten Glen Kamara'nın takım arkadaşları Ryan Kent ve Alfredo Moreles ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği ifade edildi. Galatasaray'ın ise Alfredo Morelos'u transfer listesine aldığı aktarıldı. Yer alan haberlerin ardından Glen Kamara ile ilgili araştırmalar ise sıklık kazandı.

GLEN KAMARA KİMDİR?

Glen Kamara futbola İngiltere'nin Southend takımının altyapısında başladı. Ardından Arsenal altyapısının yolunu tuttu. İlk olarak ise profesyonel kariyerine bir başka İngiliz ekibi olan Colchester'de başladı. Sonraki durağı ise İskoç ekibi Dundee FC oldu. Dunde FC'den ise 2019 kış transfer döneminde Glasgow Rangers'a katıldı. Aslen Sierra Leoneli uyruklu olan futbolcu Finlandiya Milli Takımı'nın formasını terletiyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki