Beşiktaş ve Milli Takım’ın Kartalıyım!

Beşiktaş'ın yeni transferi Sırbistanlı milli futbolcu Adem Ljajic, köklü bir kulübün parçası olduğu için gurur duyduğunu söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Eylül 2018, Cumartesi

Hem Sırbistan'ın hem de Beşiktaş'ın simgesinin "Kartal" olduğuna vurgu yapan 26 yaşındaki yıldız, "Artık hem Beşiktaş'ın hem de Milli Takım'ın kartalıyım" ifadesini kullandı.

Milli maçların ardından Siyah-Beyazlı ekiple yeniden antrenmanlara çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini dile getiren Ljajic, "Beşiktaş gibi köklü bir kulübün parçası olduğum için kendimi gururlu hissediyorum. Takıma en iyi şekilde dahil olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Daha önce Inter'de beraber oynadığı Medel ile yeniden bir araya geleceği için de mutlu olduğunu vurgulayan Ljajic, "Ayrıca aynı dili konuştuğum Vida da takımda. Arkadaşlarımın beni sıcak karşılaması uyum sürecimi kolaylaştıracak" diye konuştu.

Milli Takım'dan arkadaşı Tosic'ten Beşiktaş'la ilgili güzel bilgiler aldığını anlatan Sırp yıldız, "Şenol Güneş'le kısa bir görüşmem oldu. Beni birkaç yerde kullanmak istediğini söyledi. Ancak en iyi olduğumu düşündüğüm yerde, yani forvet arkasında oynamayı umuyorum" ifadesini kullandı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki