BEŞİKTAŞ YENİ OYUN SİSTEMİNE GEÇİYOR!

Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, ligin kalan bölümü öncesi oyun sistemini değiştirme kararı aldı....
Haberin yayılanma tarihi:28 Ocak 2022, Cuma

Geçici Olarak Görev Aldığı Siyah-Beyazlılarda Başarılı İşlere İmza Atan Karaveli Antalya Kampında Yeni Sistemi Denemeye Başladı

Lige verilen arada soluğu Antalya'da alan Beşiktaş, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, teknik direktör Önder Karaveli, sürpriz bir sistem üzerinde çalışmaya başladı. Siyah-Beyazlı hocanın, idmanlarda 3'lü savunma sistemini denediği kaydedildi. Böylece takımın hücum gücünü artırmak istediği belirtilen Karaveli'nin kafasındaki asıl soru ise ilk 11'i kimlerden kuracağı şeklinde. Üçlü stoperin ortasında Vida'yı düşündüğü kaydedilen başarılı hoca, yanlarına ya Welinton-Montero ya da yabancı kontenjanında yer açmak için Welinton-Necip'i koyacak. Bu durumda boşa çıkan Rosier ise sağ kanada geçecek.

GHEZZAL'A SERBESTLİK

Ghezzal ise forvet arkası olarak daha serbest bir bölgede oynayacak. Orta sahayı Josef de Souza ve Pjanic'ten oluşturacak. Solda da Güven ve Alex natiflerini deneyecek. Forvet hattını da uzun süredir çift forvet kurmak isteyen Önder Karaveli, Ghezzal'in önünde Larin-Batshuayi ikilisini görevlendirecek. Antalya kampı boyunca bu sistemi yerleştirmek istediği öğrenilen Önder Karaveli'nin özellikle takım gerideyken ya da gol sıkıntısı çekilen zamanlarda bu sistemi oynatacağı gelen haberler arasında.

HIZLI PAS / HIZLI OYUN!

İdman programını artıran Beşiktaş'ta Karaveli, çalışmalarda sürekli hızlı oyun üzerinde duruyor. Başarılı çalıştırıcı, çok pas, hızlı oyun üz erine oyunculara sık sık uyarılarda bulunuyor. Futbolculardan topu ayağında fazla tutmamalarını isteyen Karaveli'nin "Hücuma çabuk çıkmak için kısa mesafede pas hızımızı artırmalıyız" dediği bildirildi. Siyah Beyazlı hocanın ayrıca defans kurgusu üzerine de çalışmalar yaptırıp bire bir markaj ve alan savunması antrenmanları yaptırdığı bilgisi de paylaşıldı.

BİR İHTİMAL DAHA VAR

Karaveli'nin ayrıca 3'lü savunmada Necip'in yerine Rosier'i de sağ stoper olarak oynatabileceği belirtiliyor. Bu durumda ise orta sahada bir yerli ismi tercih etmesi gerekecek olan Karaveli, Oğuzhan Özyakup'a daha çok şans verecek. Ersin ve Oğuzhan'dan sonra 3. yerli de Güven Yalçın olacak. Öte yandan bu sisteme göre Kara Kartal'ın genç yeteneği Rıdvan Yılmaz, sistem değişikliğine takılıp kulübede oturacak.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki