BEŞİKTAŞ YILDIZ OYUNCUSUNU TRABZON'A ÖNERDİ!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Trabzonspor'a önerildi. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin 'Her türlü kolaylığı sağlarız' dediği belirtildi...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ocak 2022, Çarşamba

AVCI SAVUNMAYA TAKVİYE İSTİYOR

Abdullah Avcı'nın başkan Ahmet Ağaoğlu ile yaptığı görüşmede savunmaya takviye istediği belirtilirken transfere dair görüşmelerin hız kazandığı belirtildi.

ÇEBİ'DEN ÖNERİ

Bu kez öneri Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den geldi. Çebi, yıldız oyuncusunu Trabzonspor'a önerirken 'Kolaylık sağlarız' dediği iddia edildi. Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'a Domagoj Vida önerildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ağaoğlu'nu arayıp Domagoj Vida'yı kendilerine 6 aylığına kiralayabileceklerini dile getirdi.

TRANSFERDE KOLAYLIK SAĞLANACAK

Beşiktaş, yüksek maaşı sebebiyle uzun süredir yollarını ayırmayı planladığı Domagoj Vida'yı Trabzonspor'a önerdi. Ahmet Nur Çebi mevkidaşı Ahmet Ağaoğlu'nu arayarak Hırvat savunmacıyı Bordo-Mavililere tavsiye etti ve transferde her türlü kolaylığı sağlama sözü verdi.

AĞAOĞLU REDDETTİ

Ahmet Ağaoğlu daha önce de kendilerine önerilen Domagoj Vida'yı bir kez daha reddetti. Trabzonspor'un Hırvat stoper konusunda adım atması beklenmiyor.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki