Beşiktaş Yönetimi Avrupayı Garanti Altına Alacak!

Bu sene yaşadığı maddi problemler nedeniyle birçok oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, UEFA’dan lisans alabilmek için düğmeye bastı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Mart 2019, Salı

Birçok futbolcusuyla FIFA’lık olan Siyah-Beyazlı yönetimin, bir kısmı nakit bir kısmı çek-senet olmak üzere, futbolcuların ödemelerini tamamlayarak, bir dahaki sene Avrupa’ya gidebilmeyi garanti altına alacak.

Beşiktaş Yönetimi’nin görüleceği oyuncular arasında Gökhan Töre’nin de olması ve bu oyuncunun geçtiğimiz günlerde attığı twitler, lisans konusunda yönetimi endişelendirdiği öğrenildi.

Fakat kulüpten gelen bilgilere göre Gökhan Töre’nin “Benim Beşiktaş ile bir sorumum yok. Neden kulübü zor durumda bırakayım” dediği öğrenildi. 9 aydır maaş alamayan Gökhan’ın, bu uygulamadan dolayı sadece yönetime kırgın olduğu ama bundan dolayı da, asla Beşiktaş’ı zor durumda bırakmaya niyetli olmadığını söylediği iddia edildi.

FIFA ÖRNEĞİ

Öte yandan tecrübeli oyuncunun, bazı isimlerin kulübü FIFA’ya şikayet etmesine rağmen, oynamaya devam ettikleri fakat kendisinin FIFA’ya gitmediği halde, kadro dışı kalmasına anlam veremediğini de, çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Lens, Vida, Mede, Roco ve Quaresma gibi isimlerle FIFA’lık olmasına rağmen, Beşiktaş Yönetimi bu oyuncularla da görüşerek ortak bir noktada anlaşmaya çalışacak.

Milliyet

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki