BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN ETHEM SANCAK’LA İMTİHANI!

Başkan Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetim kurulunun, iş insanı Ethem SANCAK konusu ile ilgili başı dertte...
Haberin yayılanma tarihi:02 Eylül 2022, Cuma

SANCAK MESELESİ EL YAKIYOR!

BJK Kongre üyesi bir ismin iş insanı Ethem SANCAK’ın ceza alması adına yaptığı başvurulara prosedürlere uygun ardı ardına devam etmesi, Başkan ve idarecilerini zor durumda bıraktı.

ÖNCE YÖNETİM, SONRA DİSİPLİN KURULUNA MÜRACAT...

Söz konusu BJK Kongre üyesi kişinin yönetmeliklere uygun olarak ilk etapta  yönetim kuruluna baş vurmasının ardından, daha sonra Disiplin kuruluna resmen müracaat ettiği öğrenildi. Beşiktaş tüzüğüne göre disiplin kuruluna verilecek baş vuruların, öncelikle yönetime sunulması gerekmekte. Başkan ve idarecilerin uygun görmesi durumunda, konu Disiplin kuruluna iletilmesi gerekir. Ancak Başkan ÇEBİ ve ekibi Ethem SANCAK’ı kurula sevk etmeyince, şikayet konusu 2. Hamle olarak şahsen Disiplin kuruluna baş vuru yapıldı. Şimdi top idarecilerde..

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

BJK yeni disiplin kurulu baş vuruyu alarak, yönetim kuruluna Ethem SANCAK’ın savuma yapmasını isteme talebiyle yönetime  iletti.  İş insanı SANCAK konusunda, Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibinin 10-15 gün içerisinde  bir karara varması gerekiyor. Uzun zamandır sorunları hasır altı etme politikası uygulamaya çalışan Başkan ve yöneticilerin, bu konuda nasıl bir eylem planı izleyeceği merak konusu.

DİVAN KURULU BAŞKANI BEŞİKTAŞ’TAN HABERSİZ...

Mevcut başkan ve seçimde yeniden adaylığını açıklayan Tevfik YAMANTÜRK ‘Ethem SANCAK’ın ceza alması için Disiplin kuruluna şikayet edildiğini duydum’ açıklaması yapmış, ancak bu durumun doğru olmadığı anında ortaya çıkmıştı. Bu durum Beşiktaş camiası tarafından manevi olarak kulübün en üst düzey makamı olan Senatosunun başında olan kişinin, işleyiş ve prosedürler hakkında hiç bir fikri olmadığının ortaya çıkması olarak yorumlandı.

2. BAŞKAN DİVAN KURULU BAŞKANINI ARADI MI?

Seçim tarihin resmen 17 Eylül olarak açıklanmasının ardından, taraflarda da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. BJK 2. Başkanı Engin BALTACI’nın, Tevfik YAMANTÜRK’ü telefonla arayarak ‘Seçimi Kaybedersen  Ne Yapacaksın...’ dediği iddiası Siyah-Beyazlıların gündemine bomba gibi düştü. Divan Başkanı YAMANTÜRK’ün seçimi kazanması halinde, BJK Başka Adayı olma hesapları yaptığı için Ahmet Nur ÇEBİ ve ekibiyle aralarının açık olduğu uzun zamandır camiaya yakın kaynaklar tarafından konuşuluyor.

Özel Haber / Duyduk Mu?

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki