BEŞİKTAŞ'A BREZİLYALI ORTA SAHA!

Orta sahaya bir sambacı daha! Temasa geçildi...
Haberin yayılanma tarihi:25 Temmuz 2021, Pazar

Kadrosunu Güçlendirmek İçin Çalışmalarını Sürdüren Beşiktaş 10 Numaraya Düşündüğü Alex Teixeira’dan Henüz Yanıt Alamazken 6 Numara İçin Sürpriz Bir Brezilyalı'yı Gündemine Aldı

Özellikle orta sahadaki rotasyonu güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, o bölgeye Salih Uçan'ı transfer etmişti. 10 numara mevkii için Alex Teixeira'yla temaslar devam ederken, yıldız oyuncudan halen olumlu bir yanıt gelmemesi nedeniyle, listeye yeni bir isim daha dahil edildi. Josef de Souza'nın yanına nokta transfer yapmak isteyen Beşiktaş, uzun süredir gündeminde tuttuğu Fernando Lucas Martins ile temasa geçildi.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Çin'in BJ Guoan takımında forma giyen 29 yaşındaki Brezilyalı ön liberonun kulübünden ayrılacağı Beşiktaş'la temas halinde olduğu ifade edildi. Brezilyalı oyuncuya bonservis ödenmeyecek. Kendisine 1.6 milyon euro sezonluk ücret karşılığında 3 yıllık anlaşma sağlanacak. Ancak oyuncu için teknik direktör Sergen Yalçın'ın onayı bekleniyor. Sergen Yalçın'ın onay vermesi durumunda Brezilyalı oyuncu imza için İstanbul'a davet edilecek.

LUCE'NİN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Fernando Lucas Martin, tıpkı Alex Teixeira gibi Mircea Lucescu'nun eski öğrencisi. Brezilyalı futbolcu, 2013- 2015 yılları arasında Shakhtar Donetsk takımında forma giydi. Fernando, oyunun her iki tarafını da oynayabilecek kapasiteye sahip bir orta saha oyuncusu.

8 KEZ A MİLLİ OLDU

29 yaşındaki Fernando Lucas Martin, 8 kez Brezilya Milli Takım formasını giydi. Piyasa değeri ise yaklaşık 3.5 Milyon Euro civarında olan sambacı, Çin ekibinde 26 resmi maçta görev yaparken, 4 gol attı, 1 de asist yaptı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki