Beşiktaş'a İrtifa Kaybettiren 6 Neden!

Son 3 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Beşiktaş eski gücünden çok şey kaybetti.
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2018, Salı

Transfer planlaması iyi yapılamadı. Cenk ve Tosic gibi yıldızlar satılırken yerleri dolmadı.

Takım gençleştirilemedi. Yıldızların düşüşüne çare bulunamadı. Erdal Torunoğulları devre dışı bırakıldı. Ahmet Nur Çebi'nin gidişi Güneş ve takımı olumsuz etkiledi.

Son 3 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Beşiktaş bu sezon düşüş yaşıyor.

Ligde lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşen Kartal çıktığı 5 deplasmanda ancak 1 galibiyet alabildi. Eski görüntüsünden uzak bir performans sergileyen Beşiktaş'ın başarısızlığında 6 faktör ön plana çıktı.

YILDIZLARIN YERİ DOLDURULAMADI

Son 2 sezonda Cenk Tosun, Tosic, Fabri gibi oyuncularını satan yönetim Talisca gibi bir oyuncunun bonservisini alamadı. Giden yıldızların yeri asla doldurulamadı

YAŞLANAN TAKIM GENÇLEŞTİRİLMEDİ

Tolga, Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Adriano, Babel, Quaresma, Atiba ve Vagner Love gibi yaşlı oyuncular forma giyerken takımı gençleştirme gerçekleştirilemedi.

TRANSFER PLANLAMASI YAPILAMADI

Transfer planlaması yapılamadı. Takımda iyi bir golcü yokken Negredo sezon başladıktan sonra satıldı. Beşiktaş forvette verimsiz Love ve tecrübesiz Larin'e mahkum kaldı.

DÜŞÜŞTEKİ YILDIZLARA SEYİRCİ KALINDI

Başta Tolgay, Oğuzhan, Caner Erkin ve Gökhan Gönül olmak üzere yıldız oyuncuların performans düşüklüğüne çare bulunulamadı. Bu oyuncular her şartta oynatıldı.

TORUNOĞULLARI DEVRE DIŞI BIRAKILDI

Fikret Orman transferde. Umut Güner'le birlikte çalıştı, birçok hata yapıldı. Erdal Torunoğulları gibi çok iyi transfer yapan bir cevheri devre dışı bıraktı.

ÇEBİ'NİN GİDİŞİ HERKESİ ETKİLEDİ

Yönetici Ahmet Nur Çebi çok sevilen bir isimdi. Onun gidişi Teknik Direktör Şenol Güneş'i ve futbolcuları olumsuz etkiledi. Takımın havası bir anda kayboldu.

Takvim

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki